Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben az esetben?
És miből gondolod, hogy ő vonzónak talál majd? Lehet olyan nőt keres akinek hasonlóan vastag a buksza.
Egyébként te legalább bevallod őszintén. Nagyon sok lány nem meri bevallani, csak csinálja. Én is ismerek olyat aki csak azért dobott engem, mert talált pénzesebbet. :D
Azt hogy lefejnél (anyagilag) egy fiút, elítélem. Ha nem írod ki ide, akkor csak Te egyedül tudod hogy "mi" vagy! De kiírtad, és ne várd hogy bárki jó véleménnyel legye rólad. De ha elmondod neki, hogy ugyan ronda vagy és béna, de a pénzedért cserébe lennék veled. Az korrekt. Gondolom elhajtana a fenébe. Vele szeretnél élni? Férj/feleség?
Ha majd megcsalnád, tudod hogy itt mindig megtalálsz! :)
Kedves kérdező!
Elég gusztustalannak tartom hogy csak az pénzéért mész hozzá,mert ennyi erővel menjél el dolgozni,vagy menjél hozzá dolgozni😃
Miért kéne ennyire az pénz?
Audi?BMW?Esetleg Bentley?
Én sima átlagos csajt nem fogadják el,tudod,ha pénze bármelyik csajt megvehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!