Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják azt a lányok hogy okét mondanak egy találkára, aztán 1nappal előtte (rosszabb esetben aznap) lemondják? 21/F
Amúgy is szar, de a miatt pláne h fölöslegesen cseszem el az időmet, mert akkor úgy időzítem egyéb dolgaim... Mit csinálhatok rosszul, mi van ilyenkor veletek csajok? :/
Lányok válaszára lennék elsősorban kíváncsi, köszi!
Ha többször csinálta ár akkor nem akar veled talizni csk nem akar megbántani azzal hogy rögtön nemet mond.
egyszer kétszer közben jöhet valami többször tuti nem és csak kifgás arra hogy nem akar randizni veled.
"kedves" utolsó: és a pasik mik akik ezt csinálják??? söt gyakran el sem mennek a randira.....
Berezelnek valóban, vagy rájönnek, hogy nem is akarnak tőled semmit...
Azért apám sem volt semmi, mesélte, hogy ő fiatalkorában újságban adott fel hirdetéseket, és aztán az ország minden tájáról levelezgettek. Néhányból találka is lett. Ő mindig a Petőfi-hídra beszélte meg a találkát, kifigyelte a lányt, és ha nem tetszett neki, akkor megfordult és hazament. Többé nem is írt neki. Többször megcsinálta ezt... na ez szerinted milyen? Felháborodtam, amikor elmondta... :)
Bár lány válasz kevesebb jött úgy érzem, de azért örülök h van együttérzés :D
és Kedves lányok, arra van ötletetek h mi a teendő fiú részről a berezelésetek ellen? :) vagy akkor már bukta?
Amugy jelen esetben 1. elhívásról van szó, nem többedik után is lerázásról...bár olyan is volt már
Egyénfüggő, hogy bukta-e.. úgy gondolom ha tutira nem randizna veled akkor első körben nemet mondana egy normális lány. Vmiért igent mondott neked, így biztosan nem 'bukta'. Sőt ha még normálisabb a lány akkor elmondja a tényleges okot.. ha annyira érdekelnéd akkor nem kamuzna. Már ha ez kamu, lehet h közbejött neki tényleg vmi.
Döntsd el, mit nézel ki belőle. Ha érdekled keresni fog még, ha ez lerázás, azt úgyis észreveszed.
Amúgy én tiszta lapokkal szoktam játszani, nem álltatok olyat aki nem érdekel annyira és képes vagyok eldönteni elsőre, hogy igent vagy nemet mondjak-e egy randimeghívásra, szóval elnézést kérek a ilyen zavarodott nőtársaim miatt akik csak a kellemetlenségeket okozzák nektek:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!