Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ilyen esetben? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen esetben? SOS

Figyelt kérdés

Van mondjuk egy "A" személy és van egy "B" is. Nekem tetszik az "A", de a "B" azt mondta, hogy az "A"-nak épp van párkapcsolata. Viszont nekem nem tűnik úgy, hogy lenne neki bármi is, meg én itt egy kis féltékenységre is gondolok mivel a "B"-vel már volt, egy párkapcsolatom ami fél évig tartott, de a "dolgai" miatt szakítottunk.

Csak, az a baj, hogy szerintem én az "A"-nak nem felelnék meg, de mégis meg szeretném próbálni, hogy mi lenne belőle, viszont nem tudom, hogyan kezdeményezzek.

Ti mit csinálnátok?

2011. máj. 25. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ne egy harmadik félre hallgass, beszélgess a lánnyal, és majd ő elmondja ha van valakije...
2011. máj. 25. 13:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.
2011. máj. 25. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első kicsit benézte;P

Szerintem nem szabad kapcsolatban rombolni az a legroszabb dolgo ,ha 1 boldog kapcsolatot szétzúzol a nembiztosért.Mert ,ha szakítanak az lelkileg elég kellemetlen dolog neked ,hogy tudod miattad történt.

Javaslom A-t hagyd a francba ,de B-t is koptasd le ,ha már 1x nem jött össze akkor kutyából nem lesz szalonna mondás alapján nem hiszem ,hogy mostmár működne.Én a helyedben egy C-t keresnék..

2011. máj. 25. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudod ha valaki kötődik egy személyhez akkor nem olyan egyszerű az egész..:)
2011. máj. 25. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hűha ez bonyolult. Én ezt nem igazán értem.

"I'm going slightly mad"

Lehet hogy felülök a háromkerekű bicajra. :)

2011. máj. 25. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

B-vel ne foglalkozz. A-val beszélj, kérdezz rá, hogy van-e valakije.

Az meg hülyeség, hogy nem felelnél meg A-nak. Ne írd le magad!!!

Lehet, hogy A-nak pont Te kellesz!!!:)

2011. máj. 27. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez most valami matek példa?
2011. máj. 27. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:
B-vel nem érdemes összejönni, mert exponenciálisan nullához közelít.
2011. máj. 27. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg szexeljetek 3-asban :P úgy lesz a jó
2011. máj. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!