Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, már találkoztunk párszor, úgyhogy valamennyire ismerem. Bejelölt Facebook- on (pedig állítólag soha senkit nem szokott bejelölni), aztán pár nappal később rám írt, beszélgettünk egy pár órát. Én úgy vettem ki az írásából, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, azt írta, hogy reméli majd beszélünk még, vagy ha ő nem írna rám, írjak én rá... Én nem akarok nagyon nyomulni, mivel van barátnője, de nem szerelmes belé (ezt biztos forrásból tudom). Egy hete beszéltünk utoljára, azóta nem írt, de fent szokott lenni. Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok. 17/L a fiú 21/F
2011. okt. 19. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb: Mások véleménye fontos vagy az h te hogy érzed?
2011. okt. 19. 21:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek, így jelen esetben mások véleményét várom, akik nincsenek benne ebben a helyzetben. Kívülállóként az embernek jobb meglátásai vannak.
2011. okt. 19. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Szo pd le!
2011. okt. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!