Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha túl nagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha túl nagyok az igényeim randizás, férfiak terén?

Figyelt kérdés

Alapból kicsit elkényeztetett voltam egész életemben, egyedüli gyerekként az egész családban mindenki az én kívánságaimat leste.

Barátnőim szokták mondani, hogy én vagyok az a lány, akinek szinte minden nap születésnap, a maradék 2 pedig karácsony.

19 éves voltam az első és egyetlen kapcsolatomnál, ott is ugyanez volt a tendencia. A volt párom a tenyerén hordozott, amit kitaláltam akár csak említés szintjén is, azt igyekezett megvalósítani. Nem azért, mert különben házisárkány lettem volna, hanem mert nagyon szeretett.

Úriember volt teljesen.

5 évet voltunk együtt, tavasszal szakítottunk.

Most kezdek újból randizni, és eléggé elkeserít a felhozatal.

Pl. találkoztam tegnap egy sráccal, megittunk egy kávét és sütiztünk. Kérdezte a felszolgáló lány fizetéskor, hogy egyben vagy külön fizetünk, a srác rávágta, hogy külön, pedig valami 4 ezer körüli lehetett a két rendelés végösszege. Gondoltam, akkor nem vagyok neki szimpi, de még utána erősködött, hogy menjünk fel hozzá borozni (úgy, hogy borfesztivál van amúgy...), meg hogy mikor láthat újra?

Beszélgettem egy másik fiúval is, mondta, hogy elmehetnénk valamerre kirándulni, végül Szentendrére mentünk. Beültünk ebédelni, fizetéskor mondta, hogy fizethetnék én, mert ő emiatt a program miatt tankolt a kocsijába...

És tudom, hogy nekem is nagyon az igényeim, minden apróságra felfigyelek azonnal, de ilyenkor kiszaladnék a világból. Vagy mikor az a randiötlet, hogy menjek el hozzájuk és majd rendelünk pizzát... Ha mondom, hogy nekem ez nem randi, akkor meg értetlenkednek, hogy hát miért nem?

2023. szept. 9. 13:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
30%
Te tulajdonképpen nem párkapcsolatot szeretnél, hanem enni és inni, amit nem te fizetsz.
2023. szept. 9. 13:32
 2/48 Barnabas333 ***** válasza:
67%
Én sétálni szoktam elsőre a nőkkel, akkor nincs gond hogy ki fizet. De ha van folytatás mindig én szoktam. Mondjuk amikor még randiztam dolgoztam is mindig, nem tudom te diákokkal vagy kikkel randizol. Vagy annyira jó pasikkal, hogy ők bárkit megkapnak, akkor meg mindegy nekik milyen a viselkedésük ha érted.
2023. szept. 9. 13:34
 3/48 anonim ***** válasza:
70%
Első randinak nem kell nagy fogyasztós beülős program.
2023. szept. 9. 13:36
 4/48 A kérdező kommentje:

De, párkapcsolatot szeretnék.

Viszont egy egésznapos programnál szerintem érthető, ha beülünk egy étterembe, vagy iszunk napközben egy limonádét valahol...

2023. szept. 9. 13:42
 5/48 anonim ***** válasza:
31%
És az is egyértelmű kellene hogy legyen, hogy állod a saját fogyasztásod.
2023. szept. 9. 13:44
 6/48 anonim ***** válasza:
28%
Maradj egyedül akkor, ilyen egyszerű. Ahogy öregszel egyre nehezebb lesz jó pasit találni.
2023. szept. 9. 13:46
 7/48 anonim ***** válasza:
16%
Ilyen kis elkényeztetett egyke nekem még akkor se kéne ha szép lenne....
2023. szept. 9. 13:48
 8/48 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok, tehát annyira öregnek nem gondolom magam... :D

Megvan a saját pénzem, nem azért akarok párt, randikat, hogy így ússzam meg a költekezést. De annyira kellemetlennek érzem, mikor egy randin beközlik, hogy külön fizetünk... Mikor a szakdolgozattal kapcsolatban találkoztam a konzulensemmel, és megittunk egy kávét, hát még ő sem engedte, hogy én fizessem ki a részemet.

Nyilván nem halnék bele, ahogyan abba sem, ha nekem kell kinyitni a kocsiajtót, de lelombozó.

2023. szept. 9. 13:50
 9/48 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem jogos az erzesed. Vannak akik nem fogjak fel, hogy az elejen azert a ferfinak kell beletenni a tobb energiat a kapcsolatba, mert ugyis kamatostol visszakapja a kapcsolat kozben.
2023. szept. 9. 13:51
 10/48 anonim ***** válasza:
38%

8: amúgy ismerkedéskor miért kéne a férfinak fizetnie mindent? Mi vagy te, valami gyerek?

Párkapcsolatban főleg nem kéne.

Nekem azért nem kell nő hogy még ennél is kevesebb pénzem legyen.

2023. szept. 9. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!