Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha túl nagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha túl nagyok az igényeim randizás, férfiak terén?

Figyelt kérdés

Alapból kicsit elkényeztetett voltam egész életemben, egyedüli gyerekként az egész családban mindenki az én kívánságaimat leste.

Barátnőim szokták mondani, hogy én vagyok az a lány, akinek szinte minden nap születésnap, a maradék 2 pedig karácsony.

19 éves voltam az első és egyetlen kapcsolatomnál, ott is ugyanez volt a tendencia. A volt párom a tenyerén hordozott, amit kitaláltam akár csak említés szintjén is, azt igyekezett megvalósítani. Nem azért, mert különben házisárkány lettem volna, hanem mert nagyon szeretett.

Úriember volt teljesen.

5 évet voltunk együtt, tavasszal szakítottunk.

Most kezdek újból randizni, és eléggé elkeserít a felhozatal.

Pl. találkoztam tegnap egy sráccal, megittunk egy kávét és sütiztünk. Kérdezte a felszolgáló lány fizetéskor, hogy egyben vagy külön fizetünk, a srác rávágta, hogy külön, pedig valami 4 ezer körüli lehetett a két rendelés végösszege. Gondoltam, akkor nem vagyok neki szimpi, de még utána erősködött, hogy menjünk fel hozzá borozni (úgy, hogy borfesztivál van amúgy...), meg hogy mikor láthat újra?

Beszélgettem egy másik fiúval is, mondta, hogy elmehetnénk valamerre kirándulni, végül Szentendrére mentünk. Beültünk ebédelni, fizetéskor mondta, hogy fizethetnék én, mert ő emiatt a program miatt tankolt a kocsijába...

És tudom, hogy nekem is nagyon az igényeim, minden apróságra felfigyelek azonnal, de ilyenkor kiszaladnék a világból. Vagy mikor az a randiötlet, hogy menjek el hozzájuk és majd rendelünk pizzát... Ha mondom, hogy nekem ez nem randi, akkor meg értetlenkednek, hogy hát miért nem?

2023. szept. 9. 13:19
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Nem, nő vagyok.

Nem véletlen, hogy sok helyen a nőknek átnyújtott étlap, menü nem is tartalmaz árakat...

2023. szept. 9. 13:54
 12/48 anonim ***** válasza:
78%
(Randizás, férfiak, anyagiak, igények terén) ne csinálj semmit, csak várj, amíg megérkezik az igazi.
2023. szept. 9. 13:59
 13/48 anonim ***** válasza:
16%

Elvitt a kocsijával Szentendére enni, teljesen jogosan várta el hogy a kaját fizesd te.

Te kb. úgy képzeled el a világot hogy minden körülötted forog és a te igényeidnek megfelelően működik minden.

Hajrá, keress egy pénzes pasit akkor, de ők tudnak ám válogatni a fiatal nők közül!

2023. szept. 9. 13:59
 14/48 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kuka az ilyen férfiak, mindig fel szoktam ajánlani , h felesben, de az elsőt illik a férfinak…innen látni később milyen kapzsi lesz
2023. szept. 9. 14:00
 15/48 anonim ***** válasza:
87%

"sok helyen a nőknek átnyújtott étlap, menü nem is tartalmaz árakat."

Az életben nem láttam ilyent. Sehol.

2023. szept. 9. 14:01
 16/48 anonim ***** válasza:
21%
14: nyilván kapzsi egy férfi mert nem fizet minden randin a nő helyett mindent. amiből gyakran nem is lesz semmi később.
2023. szept. 9. 14:02
 17/48 anonim ***** válasza:
94%

13

Többszöröse a kaja, mint a benzinkoltseg. Ha ezt nekem így valaki bekizolne, kifizetnem a sajátos, és lelépek. Kis élősködő pasi.

2023. szept. 9. 14:02
 18/48 A kérdező kommentje:

Persze, nem siettetek semmit, meg igazából még az exemre is viszonylag sokat gondolok, ha éppen nincs semmi dolgom, nem foglalom le magam 110%-ban.

Nem is akarok megállapodni "muszájból", kompromisszumok hadát megkötve. Csak sokszor van, hogy üzenetben, beszélgetve szimpatikusak, aztán mikor találkozunk, a lelkesedésem 0-ra csökken a viselkedésüktől. Mert azt érzem, sokkal inkább havert keresnek ők, vagy úgy kezelnek, nem úgy, mint egy nőt.

Egypipás, húzz már innen. Köszi.

2023. szept. 9. 14:03
 19/48 anonim ***** válasza:
91%
Ezek egyaltalan nem nagy igenyek
2023. szept. 9. 14:05
 20/48 A kérdező kommentje:

15-ös, ez inkább az elegánsabb éttermekben szokott lenni, külföldön.

Attól, mert te valamit még nem láttál, nem jelenti, hogy nem is létezik.

2023. szept. 9. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!