Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok ha ennyire számít a külső?
Nők ti voltatok már ilyen helyzetben?
többi lent
Figyelt kérdés
Van egy kedves jó humorú randi partnerem akinek sok belső értéke van
Jókat beszèlgetünk sokat nevetünk de külsőre nem tetszik a csókot kerülöm az érintkezést is
Kéne adjak ennek tovàbbra is esélyt hátha bele szeretek?
Jaj, 19-es, de jó ilyet olvasni, ismeretlenül is örülök a boldogságotoknak! :)
Ha nem érzed túl tapintatlannak a kérdést, mit jelent konkrétan az "évek"? Melyik felületen sikerült végül? Hogyan, mi alapján szűrtél, hogy olyat tudtál találni, akivel minden más fontos dolog mellett még a kölcsönös vonzalom ("kémia") is adott? Nekem erre még nem sikerült rájönnöm. A többire úgy érzem, igen, tényleg nagyon jó férfiakhoz volt eddig szerencsém, mindig kizárólag ezzel van gond.
2023. aug. 10. 12:10
22/34 anonim válasza:
Igen, ez engem is érdekelne. Én úgy érzem, már feltúrtam az egész netet, szerintem már minden szingli férfit láttam a korosztályomban az egész országban, egyszerűen elfogytak :D És valahol mindig félremegy a dolog.
2023. aug. 10. 12:17
23/34 anonim válasza:
19-es vagyok. Neten, igen. Évekbe telt, de érdemes volt kitartanom.
2023. aug. 10. 13:05
24/34 anonim válasza:
hogy olyat tudtál találni, akivel minden más fontos dolog mellett még a kölcsönös vonzalom ("kémia") is adott?
Ezért telt évekbe. Én is találkoztam nagyon klassz emberekkel, csak a vonzalom nem volt meg.
Aztán egyszer csak feliratkozott a férjem a badoo-ra.
2023. aug. 10. 13:06
25/34 anonim válasza:
Na, ezt tényleg jó hallani, hogy van remény. A badoon olyan silány a felhozatal mostanában:-D de én is várok, hátha. Próbálkoztam mindenfele szervezett kirandulasokkal, utazásokkal, de tapasztalataim szerint inkább nők mennek mindenhova. Szingli pasi elvétve, egyedül meg főleg nem merészkednek el ilyesmire. Egyedül nem fogok szórakozóhelyre menni, egyébként is tele van minden külföldi turistáknak, hülyén érezném magam. Mozi, színház, kavezo-eselytelen, senki sem ismerkedik ilyen helyen, max ha topmodell.szoval marad a szívek szemetdombja :-)
2023. aug. 10. 13:16
26/34 anonim válasza:
Én is Badoon vagyok amúgy, és onnan hoztam össze ezeket a "minden oké, csak semmi vonzalom" találkozásokat. Ezek szerint 1 év nem elég a csodához. Kár, hogy a kiégéshez viszont nagyon is :D :\
2023. aug. 10. 13:21
27/34 anonim válasza:
Férjemnek pár hónap is elég volt a csodához:) csak nekem telt évekbe, hogy ilyen soká regisztrált a badoo-ra:)
2019-ben sem volt jó a felhozatal, de szerintem ez nem a badoo hibája. A korombeli férfiak házasságban, családban élnek. Vagy abból akarnak kikacsintgatni, vagy ha már egyedül élnek, többsége nem akar újra elköteleződni semmilyen szinten, vagy jobb ha nem, mert pl nagyon sok iszik.
2023. aug. 10. 13:24
28/34 anonim válasza:
Amúgy igen, szerintem is pontosan az van, amit a 2. bekezdésben írsz. Nem csak a Badoon vagy más hasonlón, hanem az életben is.
2023. aug. 10. 13:35
29/34 anonim válasza:
Amúgy az a vicc, hogy a férfiak is pont ugyanerre panaszkodnak, hogy nincs hol ismerkedni. Hogy a netes ismerkedés nem működik, nekik meg még az instant elutasítással is szembe kell nézni, mert tőlük várják el a kezdeményezést. Szép lassan megutálja a két nem egymást, holott pont az lenne a cél, hogy egymásra találjanak! Nincs tere, sem kultúrája a szinglik ismerkedésének. Nem működnek a rapid randik, a társkereső kirándulások, event-ek. Valahol nagyon elmennek a dolgok egymás mellett és mindenki elégedetlen.
2023. aug. 10. 13:39
30/34 anonim válasza:
Akiket elutasitanak nem véletlenül utasitjàk el hiába tesznek ugy mintha velük aztán semmi baj se lenne. De van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!