Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Ez már megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

A barátommal már több éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Egyik hétvégén a barátnőimmel voltam bulizni és hát találkoztunk kollégákkal (pasikkal), így együtt buliztunk, iszogattunk tovább. Táncoltam az egyik sráccal, aki amúgy jól néz ki (nem vagyok belé szerelmes, mert a páromat szeretem), de a tánc egy idő után átment ölelésbe, simogatásba, magához húzott, a nyakamba szuszogott és hát éreztem hogy állt neki. Nem történt semmi, még egy puszi se, de nagyon felizgatott és azóta gyakran fantáziálok róla.

Viszont a párommal már nem tudom mióta nem szexeltünk. Ha alakulna valami, akkor meg nem érzem rajta azt a "vágyat/tüzet", hogy a magáévá akarna tenni. Vagy az van hogy a semmiből "rám ugrik" és "poénból" rám szól, hogy fogjam meg a bokám, ő meg mint egy kutya rám ugrál, vagy előveszi (pl tv nézés közben) és várja, hogy random rávessem magam... Próbáltam már beszélni vele erről, de nem szól semmit, csak megsértődik... ha egy filmben is látok egy jelenetet, hogy a pasi simogatja a nőt, aztán a falnak dönti és hozzá simul, stb, még mondom is neki, hogy nekünk is így kéne csinálni, akkor se szól rá semmit, max annyit hogy "ez csak film"...

Szerintetek mit kéne tennem? Ráadásul rosszul érzem magam amiatt a bizonyos este miatt...

2018. febr. 11. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne tenned szerintem?

Szakítani.

2018. febr. 11. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
A megcsalas a nemi aktus. Ez nem az, de ezt sem toleralnam.
2018. febr. 11. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem sem éri meg egy szenvedély és fantázia nélküli emberrel együtt maradni, ha neked meg szükséged van erre. Az a bulis história nem túl szép. Valóban nem megcsalás, de fordítva gondolom neked is rosszul esne. Addig lépj le, amíg nem csinálsz olyasmit, amit mindig szégyellnél és egy sötét folt lenne a múltadban.

Ha most elkezdesz kifogásokat gyártani, hogy de amúgy jól megvagytok, meg milyen jó ember és a többi közhely akkor mondok egy gondolatkísérletet: a kislányodnak hasonló helyzetben mit tanácsolnál? Ha kívülről látnád hogy szenved te is azt mondanád, hogy hagyd a fenébe.

2018. febr. 11. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Íme a szürke ötven árnyalata újabb áldozata.
2018. febr. 11. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
szép egy férfi van az oldaladon..nem tehát NEM irigyellek tőle de hogy lehet vki ilyen szinten..annyáám
2018. febr. 11. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez még nem megcsalás DE! a leírásod alapján nem működnek jól a dolog, először lehet, hogy a kapcsolatotokon kéne javítani, (bár úgy nehéz, hogy a párod látszólag nem mutat hajlandóságot) Különben lehet, hogy legközelebb megcsalás is lesz.
2018. febr. 11. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok, szójafijúcska a "pasid".
2018. febr. 12. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerinted meg fog változni?Nem hagytam volna ki!
2018. febr. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!