Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit lehet tenni? A férjem maradni akar én költöznék haza.
Hát igen ez egy nehéz helyzet lehet. Mondtad már ezt a férjednek?
Vannak gyerekeitek?
Talán ha megpróbálnál munkahelyet változtatni, jobb lenne?
Milyen gyakran látogattok haza?
Amit lehet tenni: beszéljétek meg.
Az első válaszoló jól írja,
Egy munkaváltás, esetleg másik város nem lenen jó?
Beszéljetek át alaposan a dolgokat
Ha mennél haza,akkor menj.
Mivel nem érdekel a pénz.. És mivel hiányoznak az itthoni barátaid, és a családod, így én nem erőltetném ezt a dolgot..
Lehet ez nem a legjobb történet, de nagyon velős volt amikor az egyik külföldön dolgozott barátom mesélte nekem. Sosem láttam még megtörten.. hát eljött az ideje, hazajött, felhívott, elmentünk vacsorázni ahol beszélgettünk. És elmondta, hogy meghalt az anyja, és ő a temetésére ért haza.. el sem tudott tőle búcsúzni.. mondta, hogy mennyi pénze van a számláján, és mára rájött, hogy igazából semmit nem ér az egész, mert ezt nem tudja megbocsájtani magának már 3 éve, és felemészti ez az egész, úgy érzi cserbenhagyta a családját, és főként az anyját akitől már bocsánatot sem tud kérni, úgyhogy ha visszamehetne az időbe, akkor ha tehetné el sem indulna külföldre..
Persze ez lényegébe más történet mint a tiéd.. de valóba vannak dolgok amiket pénzel nem lehet pótolni, és ha neked sem a pénz a mindened, ráadásul konkrétan tudod, hogy jönnél is haza.. akkor nem hinném, hogy jól döntenél ha fejet hajtanál a férjed akarata előtt, és kint maradnál.
Persze ez csak az én véleményem! Semmi több.
A nagyszüleimnek én is csak a temetésére tudtam hazautazni, nem tudtam őket a kórházban meglátogatni vagy elköszönni tőlük így ezt teljesen át tudom érezni amit írtál.
Szeretem a férjemet, nem szívesen hagynám csak úgy itt, a távkapcsolatban pedig egyikünk sem hisz. Ezért is nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!