Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom végleg haza akar jönni külföldről (27 éves nő), miért engem utál mindenki ezért?
Mi az, hogy te nem szeretted volna, hogy kimenjen? Ha annyira imádod, az ő érdekeit néznéd, de nagyon önző vagy. Csodálkozol, hogy a szülei nem szeretnek?
Talán keress korban hozzád illő nőt, akinek olyan dolgok fontosak, mint neked is, és úgy akar élni, ahogyan te.
Lehet leszavazni, abszolút nem érdekel hány %-os a válaszom.
Olyan szempontból igazuk lesz, hogy a lányukat te fosztottad meg egy valószínűleg jobb élettől, még ha nem is így explicite, hanem közvetve.
Egyébként, ezt akkor kellett volna véglegesen tisztázni, mielőtt kiment volna. Megszervezni találkozókat, illetve lefixálni, hogy akkor ki is megy a másik után. Csak mert nagyon úgy tűnik, hogy ő úgy ment ki, hogy azt hitte te majd mész utána, miközben te tudtad, hogy maradsz itthon.
Kicsit rugalmatlan vagy amúgy, a házat simán el is lehet adni, és akkor semmi gondotok nincs vele, sőt a kinti újrakezdéshez is jól jön a pénz...
Én nem is értem.. pont egy gyerekvállalás előtt álló férfinak kellene inkább akarnia kimenni, hogy a gyerekeinek a magasabb színvonalú oktatást, a jobb közbiztonságot, a 2 anyanyelvűséget, a jobb egészségügyi rendszert biztosítsa.
Én kiakadnék, az biztos. A kényelmed miatt nem akarsz csak kimenni, mert itt már minden megvan, ott pedig dolgozni kellene érte. Szerintem a nyelvet sem beszéled és lusta lennék tanulni.
Ha nekem ilyen lehetőségem lenne(persze nem gyárimunka és takarítás, hanem normál szakmabéli munka) , kiadnám a házat a telekkel, apósékkal ellenőriztetném az albérlőt.
Nem városba költöznénk, hanem bérelnénk egy kislakást a város agglomerációjában és bejárnánk dolgozni a párommal. Évek alatt fentebb tudnátok jutni a ranglétrán, ha 38 évesen már rendes poszton dolgoznál, simán telne megvenni egy szép kis házikót a külvárosban az otthoni eladásából és a félretett pénzetekből. Jobb nyugdíjat kapsz majd időskorodra, nem kell aggódnod semmi miatt.
Ha takarításról vagy hasonlóról van szó, akkor mérlegelnék egyedül.
Nézd, ha eleve megvolt mindenetek, akkor igazából kimennie sem volt érdemes.
Vacak pénzért szívni, ha van belőle elég... nem értem én ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!