Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom végleg haza akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom végleg haza akar jönni külföldről (27 éves nő), miért engem utál mindenki ezért?

Figyelt kérdés
Fél éve ment ki Németországba dolgozni.Nem tudtunk találkozni azóta sajnos a munkánk miatt.Nagyon megviselt bennünket a másik hiánya,mindketten sokat fogytunk.Idegileg felőrölt minket,de főleg őt.Most jutott el arra a pontra,hogy nem érdekli a pénz,nem bírja tovább hazajön.Fél éve úgy ment ki,hogy majd én utána fogok menni,és majd kint élünk boldogan és vidáman mint a mesékben.Én mondtam neki,hogy engem ez a dolog nem vonz,34 vagyok,más dolgok váltak fontossá a számomra,nem minden a pénz.Félreértés ne essék nagyon is fontos,de én nem tudnék egy idegen országban élni.Van házam,kocsim,mindenünk megvan,csak hát kint többet keres az ember.Lehet pár évvel korábban másképpen gondoltam volna.Most meg sír nekem mindig a párom a telefonba,hogy ez mekkora szégyen lesz neki ha hazajön,mindenki rajta fog röhögni.Apósomék meg persze engem fognak utálni,persze ez nem lesz újdonság a számomra,eddig se szerettek valami nagyon.Ők voltak azok,akik a legjobban biztatták a páromat,hogy menjen ki,nem törődve azzal,hogy én ezt nem szerettem volna.Csak attól félek,hogy ez vitát fog majd szülni kettőnk között a későbbiekben,hogy miattam jött haza,ha kimentem volna utána akkor nem lenne ez,nem lenne az,stb.

2017. máj. 6. 09:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Bécsben éltem két évet.Magán dolgok miatt hazaköltoztem.Mindenki mondta h ostoba vagyok,meg fogom bánni,meg ne adjam fel es egyebek.... Nem volt bennem kérdés,hogy hazajövök.S egyántalán nem bánom.

Szerintem ez a ti dolgotok.Senkinek semmi köze hozzá.

Szinte megvan mindenetek itt.Nem élhettek olyan rosszul ahogy olvastam az irásod...

2017. máj. 9. 22:51
 22/36 anonim ***** válasza:
Az elöbb olvastam egy kérdést: Milyen férfi az akit 32 évesen a szülei lebeszélnek a párjáról....kérdezem: Milyen nő az aki 27 évesen a szüleitől fél .....
2017. máj. 9. 22:51
 23/36 anonim ***** válasza:
16. Én még talán akkor se. Max menne a nő a gyerekkel én meg maradnék, talán el tudnám intézni, hogy legyen nekik hova hazajönni.
2017. máj. 10. 01:02
 24/36 anonim ***** válasza:
Itt mindenki rohanna ki az országból.....nem is csodálkozok a válaszokon.....
2017. máj. 10. 05:14
 25/36 A kérdező kommentje:
Kérdezte valaki,hogy mi van a szüleimmel.Édesanyám meghalt,fater még él,de nem beszélünk.Ezek régi dolgok,nem szeretném részletezni,a lényeg,hogy édesanyám halála faterom lelkén szárad,és én ezt míg élek nem tudom megbocsátani neki.A ház ahol lakom a párommal,az az én szülői házam,amit felújítottunk.Papíron a fél ház fateré,a másik fele meg az enyém.Viszont már 15 éve én lakok a házban,én tartom fent,fizetek mindent stb.Viszont ha én is kimennék,akkor biztosra veszem,hogy megjelenne apám a háznál,és egy csomó mindennek lába kélne.Régen is ilyen volt.Minden eltűnt,mert kellett a pénz italra.Na ezért se akarok kimenni,nehogy már itt hagyjak neki mindent,amit felépítettem.
2017. máj. 10. 09:04
 26/36 A kérdező kommentje:
Sajnos apósomékkal sincs szerencsém.Lényegében ugyan olyanok mint apám,csak ők nem piálnak.Viszont kegyetlen pénzéhesek.Ők beszélték tele a párom fejét ezzel a külföldre költözéssel is.Az a durva,hogy mióta kiment a párom egyszer se jöttek el hozzám,vagy hogy felhívtak volna hogy mi van velem vagy valami.Semmi!Ahogy kiment a párom,onnantól kezdve el is felejtettek.Jó,ezt ők is mondhatják,hogy nem telefonálok,meg nem megyek le,de szerintem nekik kellene megkérdezni,hogy mi van velem,hogy hogy bírom a párom hiányát.Azért csak 7 éve vagyunk együtt,soha nem voltunk távol egymástól,most meg hirtelen semmi.
2017. máj. 10. 09:11
 27/36 anonim ***** válasza:
Hat ne is haragudjatok, de a kerdezonek igaza van. Koztunk 8 ev van a parom javara. Egy nagyon szep igenyes hazra valo penze van, plusz a berendezesre, es meg maradna is mibol elnunk, plusz autoja van. Nyugodtan gyujtheti a penzt mert itt lakunk nalunk, ritkan van itthon. Nem mennenk ki semmi penzert, csak ha a csizma sarkat ragnank, akkor is mindig egyutt!!! Szerintem ez igy van rendjen.
2017. máj. 10. 10:25
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
A kedves anyósék azét űzik a lányukat, hogy legyen aki majd támogassa őket anyagilag. Le kell őket sza..i . nem azért vannak a gyerekeim,hogy engem pénzeljenek. Még csak 15 a lányom,de én magam beszélném le,ha ki akarna menni , amikor minden adott neki itthon egy boldog élethez. Aki meg a válaszolók között a pénzen lovagol,meg a nyelveken annak hajrá,induljon neki. Nekem bőven elég,hogy tudok az anyanyelvemen csak boldogan éljek ,egészségben ,családban.
2017. máj. 10. 22:28
 29/36 A kérdező kommentje:
Hát ez anyósomékkal kapcsolatban tényleg igaz.Nagyon sokszor kértek már kölcsön sógornőmtől,de valahogy még soha nem sikerült visszaadniuk.Tőlem és a páromtól is kértek kölcsön,amit úgy kellett visszakérni hónapokkal később.Még majdnem hogy nekünk volt kellemetlen,apósom már el is felejtette,vagy csak tette a hülyét.
2017. máj. 11. 12:38
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Milyen anyós, milyen sógornő? Nem vagytok házasok, tehát nem az anyósod a nő anyja. Én is utálnálak a helyében. Irigy kutya.
2017. máj. 24. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!