Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rég óta szeretnék egy kiscicát, most meg lehetne a lehetőségem, de barátom nem akar. Gáz lenne, ha haza állítanék egy cicussal? Miért mindenben én engedjek?
Miért nem akar? Mi az, hogy mindenben te engedsz?
Egyébként igen, gáz lenne. Ha nem szeretne, meg kell beszélni, nem pedig belenyomni a pofájába.
Ez nem arról szól, hogy ő fekete kanapét akar, ő meg fehéret, és te engedsz.
Egy élőlényről van szó. Ha egyikőtök nem akarja, ne legyen. Csak a feszkó lesz belőle, és a végén úgyis a cica issza meg a levét.
Én pl igencsak kivágnám a macsekot a házból, mert allergiás vagyok rá...
Különben nálunk kutya van napirenden, barátom kutyacentrikus, és akar egyet, nem a sétáltatás és hasonlók lennének a gondok vele, mert én mondtam, hogy nem fogok vele foglalkozni, de ő nem bánja, hanem, hogy én nem akarok a kutya után takarítani, márpedig ő nem szeret takarítani, és ahhoz meg nincs kedvem, hogy mindenhol minden kutyaszőrös legyen...
Szóval tudni kéne miért nem akarja a macskát, és arról beszélni.
21L
5,
Jól meg kell kefélni a kutyust. Az enyém szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!