Miért csinálja? Férjem ha kérdezem, hogy mikor jön haza, mindig hazudozik, képes akár órákkal korábbi időpontot is mondani.
Nem biztos, hogy hazudik!
Például én (nő) szeretek beszélgetni, meg a munkám is olyan, hogy megállítanak gyakran. Tehát, elindulok hazafele, akkor fél óra múlva otthon vagyok, HA nem történik közben e meg az:):):)
És tényleg jól eltelik az idő, mire otthon a lányom (nem is a férjem), morogva fogad, hogy nem ezt ígértem...
Ilyen kollegám nekem is van. Nem is olyan rég volt, hogy hívta az "asszony", hogy hol van már, mert kb. 3 órája letelt a munkaideje. Azt mondta neki, hogy 10-15 perc, és indul. És még egy óra múlva is itt volt, és nem azért mert dolgozott, hanem a többi bent lévő kollégával traccsolt.
Ő konkrétan utál hazajárni.
A férjedről nem tudok semmit, őt nem ismerem :S
Nem feltételezem, hogy nővel van, csak nagyon idegesítő tud lenni ez a dolog. Mi a francért nem lehet megbecsülni (óra pontossággal), hogy mikor végez??
Ha én leállok traccsolni vkivel és már 3.-szor hívott a férjem vagy akárki, aki vár, mondom neki, hogy ne haragudj, mennem kell (nem fordul elő gyakran).
Hjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de ösmerős ez a helyzet......minthá dezsávűűűűm lenne.
Nem is tom mé.
csináld ezt vele párszor te is,és rájön...
párom is képes volt mondani,hogy már indul,felvan öltözve,melohely 10perc kocsival...hivom fél óra mulva,hogy dugoban van-e vagy mi van,hát még mindig meloban,hallom a kollégáit...a cak frissen finom kaja kihűlt mire hazaért...utána párszor én is eljátszottam ezt,ő otthon ült és rám várt,meg hivogatott,hogy már letelt a félóra,mikor érek mér haza...nah azota a 20perc az 20perc,és szól ha később jön (munkaideje nem kötött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!