Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom végleg haza akar jönni külföldről (27 éves nő), miért engem utál mindenki ezért?
Saját maga döntése miatt jön haza, vannak emberek, akiknek az élete több, mint pénz keresés és költés.
Ha neki ez mégis "szégyen", akkor sírjon tovább, te meg keress egy hozzád valót!
#6-os válaszoló, de mit nem lehet azon megérteni, hogy egyszerűen valakit NEM mozgat meg a külföldre vándorlás gondolata?
Soha nem akarok innen elmenni (egy esetben, ha kitörne ténylegesen valamilyen háború és menekülni kellene), itt alakítottam ki az életemet, úgy, ahogy a kérdező is és érthető, hogyha nem akarja csak úgy felrúgni. Persze, tudom, hogy ki lehet adni a házat albérletbe, stb, de minek gürizett évekig, ha most mindent elölről kellene kezdenie?
Kérdező, én megértelek, nem vagy te hibás ebben, ha a párod nem bírja nélküled, akkor nem megy.
Nekem mondjuk annyi a fura az egészben, hogy ő kiment nélküled. Én ha mennék, csak együtt vagy sehogy.
Nem minden a pénz, valóban, de ha gyereket akarsz, akkor nem kéne nyomorogni 200 ezres fizetésből.
De nekem az lett volna az alap, hogy rendben, drágám, lendülj bele a melóbe, aztán megyek én is, nem pedig visszahúzom.
Ahogy tettem is, cirka fél évvel ezelőtt, és ezerszer jobb itt az élet, az pedig természetes, hogy ha lesz gyerek, akkor sem megyünk haza, mert sokkal jobb esélyekkel indul (kapásból három nyelv - anyanyelvi német, aztán angol középsuliban pedig kötelező olasz vagy francia), mint otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!