Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség egy kapcsolatban soknak számít? Volt valaki hasonló helyzetben?
Csak azt tudom, hogy én nem jönnék össze 50 éves nővel.
30/f
Nagyon sok, igen. Az ilyen kapcsolat legfeljebb pár évig tart, aztán nevelheted egyedül a közös gyereket.
Ha ilyen terveitek vannak, akkor pedig igenis érdekeljen, mi lesz 20 év múlva, mert kb. ennyi alsó hangon, mire egy gyerek önálló lesz. Felelőtlen és éretlen vagy, ha ez téged nem érdekel, csak a mai nap. Ne szülj még senkinek!
Apád pont azért van oda, mert náluk a 12 év is okozott gondot, csak te nem tudod.
Gondolom majd kapod pár év (hét?) múlva, hogy na ugye, megmondta.
"arra gondolok milesz 20-30 év múlva,"
De a gyerektémában benne vagy. Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
Előző...köze nincs a kettőnek egymáshoz!
Persze, nehezen elfogadott a korkülönbséges kapcsolat, de én megértem a kérdezőt, ahogy olvashatjuk is átgondolta, vívódik a döntésén.
Nekem az a véleményem,hogy amennyiben ez tényleg jól átbeszélt, megfontolt, közös döntés - vállaljátok fel, és ne legyen lelkiismeret furdalásod. Aki iszik, annak mindig van indoka az ivásra.
Egy életre tervezzük a párkapcsolatot, de mondjátok meg hány párnak jön ez össze?Hogy mi lesz 20-30 év múlva azon ne gondolkodj - bármi lehet.
Tapasztalat arra,hogy mi lesz 20-30 év múlva...
A férjem fiatalabb volt mint én. Súlyos betegségben fiatalon veszítettem el.Nem tudhatjuk kinek hány évet szán a sors.
Általában normál korkülönbséggel alakulnak ki kapcsolatok.
Ennek ellenére minden második házasság válással végződik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!