Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes vagyok ha ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes vagyok ha ennyire számít a külső? Nők ti voltatok már ilyen helyzetben? többi lent

Figyelt kérdés

Van egy kedves jó humorú randi partnerem akinek sok belső értéke van

Jókat beszèlgetünk sokat nevetünk de külsőre nem tetszik a csókot kerülöm az érintkezést is

Kéne adjak ennek tovàbbra is esélyt hátha bele szeretek?

2023. aug. 10. 09:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Kinek ne számítana a külső párkereséskor...? A jó humorú, nem vonzó férfi max barátként jöhet szóba.

Nem fogsz beleszeretni.

2023. aug. 10. 09:43
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Ha már most semmilyen vonzalom nincs iránta, akkor nehezen alakul az ki. Inkább békén kéne hagynod és nem rabolni az idejét.
2023. aug. 10. 09:43
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne, mert csak átvernéd.

És minél tovább húzod annál tovább reménykedik szerencsétlen, és annál inkább rosszul fog esni neki.

Amúgy mindenkinek számít a külső, ez természetes csak vannak akik hisztiznek emiatt. Fontos, hogy vonzódj a másikhoz.

2023. aug. 10. 09:44
 4/34 anonim ***** válasza:
11%

En is ebben vagyok

A sok selejt (igenytelen buta vagy szexkereső vagy incel vagy dagadt igenytelen vagy 6 osztályos)közt azt hittem találtam végre egy normálisat.

Randin meg olyan èrzésem volt hogy hozzá se tudnék èrni.

Valahogy tul nagy a feje, szakàllas, es ilyen "vastaglábú", és nem ő mozgat meg engem a dumájával vagy azzal ami ő, hanem én viszem az egészet, neki en irto gyorsan megtetszem tetszem külsőre, jófej vagyok lehet velem nevetni jó társaság vagyok viszont fordítva eddig nekem ő nem az.

Én egy sima falat is feltudok dobni de attol a másik ha nincs interakcio egy fal engem nem dob fel nem nyit meg nem leszek rá kiváncsi nem fog meg, nem lesz szikra sem.

Próbálom eroltetni hátha a 2.randin majd megtetszik vmi benne hátha csak azert taszít még mert idegen, hátha van egy normális mégis.

De tudom hogy hamis illuziokba kapaszkodok hogy de biztos van egy normalis pasi, matematikailag lehetséges, akkor lehet mégis van remény csak az első randi volt sz.r vele a 2.jobb lesz.

Szinte magamra akarom erőszakolni hogy hozzá tudjak érni es tetszen:(

2023. aug. 10. 09:56
 5/34 anonim ***** válasza:
94%

A nőket mindog megvádolják felszínességgel, ha visszautasítanak egy jelentkezőt, aki nem vonzó számukra. Ezzel szemben a férfiak csak olyan nőkkel kezdenek ki, akik bejönnek nekik. :)

Egyikkel sincs semmi baj, ne érezd magad rosszzul emiatt. A párkapcsolatban perdöntő a vonzalom. Ha az nincs, bukik az egész.

2023. aug. 10. 09:56
 6/34 anonim ***** válasza:
79%
hí bzmeg 4-es, tiszta főnyeremény lehetsz már az irományod alapján is, tényleg vigyázz, nehogy kifogj valami igenytelen buta szexkereso 6 osztalyos incelt....:D
2023. aug. 10. 10:02
 7/34 anonim ***** válasza:
40%

4

Van egy rossz hírem. Akit folyamatosan selejtes férfiak/nők találnak be, az... Szerintem te is be tudod fejezni a mondatot.

2023. aug. 10. 10:05
 8/34 anonim ***** válasza:
71%

Es velem erdekes mindenki ossze akar jonni. Szoval annyira sz.r nem lehetek.

Nem folyamat selejtek talalnak be hanem azok vannak a piacon.

Keresem aki nem az.

2023. aug. 10. 10:10
 9/34 anonim ***** válasza:
94%

8

Vannak sokan, csak lehet, nem a te köreidben. Mondom ezt nőként... Rengeteg kedves, jófej, okos, helyes pasi van. Csak nyilván nem a selejtek körül.

2023. aug. 10. 10:14
 10/34 anonim ***** válasza:
60%

Bakker neten egyetlen egy pasival álltam szóba! Mert egyrol láttam csak azt hogy normalis értelmes.

Aki elso randin csalódást okozott

2023. aug. 10. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!