Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha ezt picit kihasználom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha ezt picit kihasználom?

Figyelt kérdés

Találkoztam még júniusban egy férfivel, teljesen véletlenül. Beszélgettünk egy fél estét, szimpatikus is volt, de ott azt hittem, ez meg is áll. Utána viszont megszerezte a számomat, írogatni kezdtünk. Randizni szeretett volna, egy részem akarta is, de mondtam neki, hogy én jelenleg nem keresek komoly kapcsolatot, jó nekem egyedül, nem fér bele az életembe jelenleg az egyetem és a munka mellett egy párkapcsolat.

Itt jött a csavar... Hogy neki sem a 'rendes' párkapcsolat felelne meg a legjobban, ő inkább olyanra gondolt, amivel mind a ketten jól járnánk. Támogatói kapcsolatra.

Először nemet mondtam, mondta, hogy gondoljam át, mondjam el a feltételeimet, aztán alakítunk úgy mindent, hogy jó legyen. Egy vacsorába mentem bele, de ágy lett a vége (régen szexeltem már akkor nagyon, a korábbi üzenetváltásaink miatt kb. ahogy megláttam, beindultam tőle). Nem bántam meg magát az éjszakát, de utána 'kikönyörgött' egy nyaralást is, hogy menjek el vele, áll mindent, utána döntsek arról, hogy szeretném-e lekoptatni teljesen.

Na, hát az az igazság, hogy most, miután hazajöttünk, inkább arra hajlok, hogy akkor folytassuk, de akkor megszabott anyagi feltételekkel...

20 éves vagyok, még van hátra 3 év az egyetemből. Legjobb éveimnek kéne lennie ezeknek, de vagy dolgozom, vagy a pénzen idegeskedem (szüleim támgoatnak, ahogy tudnak, de az sajnos édeskevés). Hiába dolgozom az egyetem mellett, semmire nem jut, vizsgaidőszak így halál volt mindig (konkrétan azon is stresszelsz, hogy megbuksz-e, meg azon is, hogy marad-e pénzed enni). Ráadásul csináltam egy kis background check-et nála, miután először találkoztunk és tudna nem keveset a szakmában is segíteni... De ezt ő is felajánlotta már, hogy bármi van, keressem, még akkor is, ha testiség nincs közöttünk.

Úgy érzem, hogy ha átmenetileg is, kicsit jobb lehetne az életem, lehetnének előttem olyan lehetőségek, amik amúgy soha. De közben ott van bennem az is, hogy ez erkölcstelen, korábban az ilyen lányokat lenéztem, mi lenne, ha ez kiderülne... Kicsit patthelyzetben érzem magam, még a nyaralás hatása alatt is vagyok, hogy tényleg annyira jó volt nem idegeskedni a pénzen, teljesen kikapcsolni, gondtalanul jól érezni magam.

2023. júl. 29. 19:53
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
97%
#18: ERRE MINDENKI VÁGYIK, viszont ezt az emberek idővel és kemény munkával érik el + az ember örömét tudja lelni kisebb dolgokban is, nem csak a luxus, amit aztán felpakolhatsz instára + Tik Tokra. Például sikerült a vizsga? Menj el bulizni a barátokkal, haverokkal. Ezek a kis "fapados" dolgok sokkal nagyobb örömet okoznak mint az "utazgatás", "Duchess" stb. Na meg ne neked álljon feljebb, ha goldiggernek tartanak, hiszen az vagy. Ez nem egyetemista színvonal, amit itt felvázoltál.
2023. júl. 29. 20:58
 22/49 anonim ***** válasza:
91%
*gold diggernek, elírtam
2023. júl. 29. 21:03
 23/49 A kérdező kommentje:
Oké, de nekem jelenleg a kisebb dolgok sem férnek bele, a barátnőimmel nem tudtam elmenni egy 4 napos nyaralásra sem.
2023. júl. 29. 21:08
 24/49 anonim ***** válasza:
97%
Akkor nem mész, majd ha megteremted magadnak akkor mész!
2023. júl. 29. 21:12
 25/49 A kérdező kommentje:

Értem, ez is egy felfogás.

Csak számomra ez így max. egy mókuskerék, de élet az semmiképp.

Pedig dolgozom, nem a lábamat lógatom egész nap.

2023. júl. 29. 21:15
 26/49 anonim ***** válasza:
97%
#23: 4 napos nyaralás a kisebb dolog🤣... de legalább már érthető, hogy honnan jönnek ezek az elvárások, a barátnők ilyenek.🥲 Ez amúgy valahol szomorú, mert gondolom ők nem "támogatókkal" szedik össze a pénzt ezekre, valszeg inkább otthonról jön nekik... Ők nagyon nem a te "szinteden" vannak, én nem barátkoznék ilyenekkel, de a te dolgod, te életed.🤷‍♂️ Szerintem ez úgy ahogy van nincs rendben és még későbbi életed során vissza is üthet...
2023. júl. 29. 21:17
 27/49 anonim ***** válasza:
98%
Miért barátkozol gazdag lányokkal hogyha csak irigykedni tudsz rájuk?
2023. júl. 29. 21:19
 28/49 A kérdező kommentje:
Azért ne csináljunk már úgy, hogy nyáron egy 4 napos nyaralás annyira hatalmas elvárás... :D
2023. júl. 29. 21:20
 29/49 A kérdező kommentje:
Nem barátkozom gazdag lányokkal egyáltalán. És egy csepp irigység nincs bennem, senki iránt.
2023. júl. 29. 21:20
 30/49 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ribizli vagy.

Ha ezzel a tudattal tükörbe tudsz nézni akkor ok.

Mondjuk a társadalom érdekében ne próbáld majd ezt másoknak jó színben fel tüntetni, mert lehet hogy lesznek olyan ember akiknek be is tudod beszélni hogy így kell élni.

2023. júl. 29. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!