Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor a semmire mondják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a semmire mondják hogy kihasználom?

Figyelt kérdés

Nő vagyok.

Volt barátom nettoja 1 milla, a barátomé félmillio.

Én keresen no 300 at

Egyik mamahoteles másiknak saját tulajdona van, én alberletet tartok fent tökegyedul.

Nekik szinte kocsiköltsége van csak (anyuka főz), márkás cuccok meg stb

Leginkább nálam vagyunk. Az en koltségemen. Soha alberletbe rezsibe nem adnak, semmit be nem segitenek, semmit nem is vesznek.

Néha megesik olyan hogy pl hoznak gyümölcsöt, vagy meghivnak szórakozni(azt is olcsón), évente egyszer egy csoki és úgy ennyi

És a képembe vágják, hogy aggodnak azon, hogy csak kihasználom lehúzom, mikozben ők az ingyenélők.

Mikor összejöttünk nem tudtam mennyit keresnek, nem pénz vagy támogatás alapon jöttunk össze sem. Hanem sima szerelem alapon.

Hogyan tegyem ezt helyre?

#ingyenélő gazdagok
2022. nov. 21. 12:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmit helyre tenned, rossz férfit választasz. Keress más típust, mert ùgy látom kétszer is mellé nyùltál....
2022. nov. 21. 13:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Add rá a kabátot,ha nem tudja mi a dolga ilyen esetben.Ismerős a szitu ,nálam lakott nem szállt be semmibe,de a haveroknak azt mondta,hogy ő tart el. Hát persze :-)
2022. nov. 21. 13:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkaptam a hátam mögött mondta, h önző vagyok, mikor nő létemre én fizettem mindent. Mozit, éttermet, wellnest...
2022. nov. 21. 14:03
 4/17 A kérdező kommentje:

De ha mondom hogy el vab tévedve, akkor érvelnek a néharitkán hozott gyümölccsel, vagy egyszer ő váltotta ki a 3ezer ft-s receptem, meg az anyujátol hozott cserepesvirágot mert kertem, vagy egyszer adott kölcsön 10ezret, ilyn semmitmondó dolgaikkal.

És ugy futtatják magukat hogy ők segítenek mindenben, biztos kihasználom, azért vagyok vele.

2022. nov. 21. 15:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát világosítsd már fel,hogy minimum a saját kiadásait fedezze.lakhatást,rezsit,kaját,programokat.És még azon felül legyen már férfi. :-)
2022. nov. 21. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást, tényleg ezeknél csak jobbat találsz.
2022. nov. 21. 16:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Fordítva ülnek a lovon. Majd még vissza sírnak ha tényleg belebotlanak valami anyagias nőbe. Lehet, hogy nincs viszonyítási alapjuk vagy mit tudom én, miért gondolják így?🤷‍♀️
2022. nov. 21. 16:20
 8/17 A kérdező kommentje:

Korábban olyanokkal randiztam akik meg se hivtak semmire, vagy felesben kellett fizetni.

Ki fogom az összes önző embert akikkel tervezni sem lehet?

2022. nov. 21. 16:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,jól kifogod őket. :-) .
2022. nov. 21. 16:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem is van most egy ilyen hülye, fél év alatt 100ftot nem költött rám.

Munkatársaktól meg csak úgy minden ok nélkül szoktam kapni egy csokit. De miért?

Ez meg semmit.... Tök szerelmes voltam és mégis kiábrándultam. 😥

2022. nov. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!