Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor a semmire mondják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a semmire mondják hogy kihasználom?

Figyelt kérdés

Nő vagyok.

Volt barátom nettoja 1 milla, a barátomé félmillio.

Én keresen no 300 at

Egyik mamahoteles másiknak saját tulajdona van, én alberletet tartok fent tökegyedul.

Nekik szinte kocsiköltsége van csak (anyuka főz), márkás cuccok meg stb

Leginkább nálam vagyunk. Az en koltségemen. Soha alberletbe rezsibe nem adnak, semmit be nem segitenek, semmit nem is vesznek.

Néha megesik olyan hogy pl hoznak gyümölcsöt, vagy meghivnak szórakozni(azt is olcsón), évente egyszer egy csoki és úgy ennyi

És a képembe vágják, hogy aggodnak azon, hogy csak kihasználom lehúzom, mikozben ők az ingyenélők.

Mikor összejöttünk nem tudtam mennyit keresnek, nem pénz vagy támogatás alapon jöttunk össze sem. Hanem sima szerelem alapon.

Hogyan tegyem ezt helyre?

#ingyenélő gazdagok
2022. nov. 21. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10. Azért egyutt vagy vele fel eve ... na ez a kepmutatas !
2022. nov. 21. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Annyira vicc. Itt is írják hogy a nők mennyire pénzéhesek, de se az ismeretségi körömben se máshol nem ismerek ilyeneket. Szerintem a nők egy rétegére igaz, azokat meg könnyen ki lehet szúrni, hogy haszonleső.
2022. nov. 21. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Meg se olyannal al le aki full csoro.. lehet ezek az emberek, nala elnek meg az o kajajat eszik , viszont agyban ott van a stabilitas erzete.. tehat meg is azert van egyutt veluk mert stabilak anyagilag, meg ha nem is adnak..
2022. nov. 21. 21:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet rájuk csaláxot sem alapozni. Annyira stabilak..
2022. nov. 21. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Dobnám ki őket, mint azt a bizonyos macskát. Annak nem tudom, hogy mi az oka, hogy pont két ilyet fogtál ki egymás utánban, valami furi vonzás törvénye lehet :) Te eltartod saját magadat, nincsen ezerféle márkás holmid, mégis van egy saját albérleted, amit szeretsz, úgy rendezed be, ahogy neked tetszik, a te várad. Ezek meg kérkednek a milliós fizetésekkel, amik gondolom úgy maradnak meg, hogy anyánál laknak, anya kajáját eszik és csak az ismerkedés elején nagy a szájuk, hogy milyen jól keresnek, utána a fogukhoz verik a garast, mert ha elköltik rád vagy a rezsid felére, akkor nem marad a márkás cuccokra maguknak... Ezért nem lehet velük hosszútávon tervezni.

Én elkerülöm az ilyeneket szerencsére, de egy barátnöm nyúlt már bele ilyen pasival a pöcegödörbe. Ott hasonló felállás volt, barát anyánál lakott valami külső kerületben, barátnőm meg bentebb lakott albérletben, ami közel volt a pasija munkahelyéhez (tinderen ismerkedtek meg, lehet, hogy ezek a pasik direkt így állítják be a vonzáskörzetüket, hogy ne kelljen sokat ingázniuk a barátnőjüktől munkába? :D ). Hónapokig volt, hogy akár egy teljes hetet is ottragadt, mert jaj, fontos programja lesz reggel a munkahelyen, hadd aludjon már barátnőmnél, aztán ottfelejtette magát. Barátnőm a vége felé már kezdett gyanakodni a nyilvánvalóra, hát mondta a srácnak, hogy főzzenek már valamit együtt, romantikus program ugye, szóval előtte ugorjanak már le a boltba együtt. Na ebből az lett, hogy a srác kiválasztotta, hogy mit főzzenek, aztán a megbeszélt időpontban írt egy sms-t barátnőmnek, aki akkor a bolt előtt volt már, hogy elhúzódott a munkája, vásároljon be barátnőm addig nyugodtan, mire végez, ő is hazaér.😂 Utána nem sokkal vége lett a kapcsolatuknak, de a srác szakítás után mindent összeszedett a lakásból, amit valaha is ő vett ajándékba, még a cserepes virágot is vitte. Szánalmas volt. Közben a haverjai előtt bőkezű volt, ő fizette a piát, de ha barátnőmmel ment valahova, mindig mondta, hogy felezzenek.

2023. ápr. 20. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
15. Barátnőd igazi lábtorlo volt... ertelmes no mar 2-3 honap elkuldi a mocskos redvas qurva anyjaba az ilyen nyomorekot!
2023. ápr. 20. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj hogy túl alacsonyra tetted a mércét. Én is amikor szerénykedtem , meg pl esemény utáni tablettát szóltam hogy én rendezem, én főztem és nem vártam el semmit, azt is kaptam. Egy nagy semmit… most megmondom hogy bocsi de nekem kell ez vagy az és megkapom. Igaz hogy másik ember , de te alakítod ki és mutatod az igényeidet. Ha azt látják hogy palira vehetnek, nem is fognak egy fagyira sem meghívni. Legyenek elvárásaid.
2023. júl. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!