Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők! Vitaok,vagy szakító ok,ha ritkán írok a barátnőmnek? 4-5 naponta keressm,nincs rá több igényen,sajnos így működok. Talizni is ritkán, de még mielőtt jönnének a -kihasznalod- dugopajti- üzenetek,nekem tényleg tetszik a nő, csak egyszerűen
Figyelt kérdés
időre van szükségem,hogy komolyabb érzelmek alakuljanak ki nálam. Addig nem igenylem a beszélgetést,nem keresem sokat az aktuális lányt,nőt. Ez nagy probléma ?2022. júl. 20. 17:05
1/35 A kérdező kommentje:
Sajnos az sem nagy beszélgetés,Mikor keresem. Csak mizu,hogy vagy ,stb .. Nem tudom másképp
2022. júl. 20. 17:07
2/35 anonim válasza:
Össze se tudtam volna ilyennel eleve jönni.
Ha csak kapcsolatban lett ilyen, az is csak arra utalna nekem hogy jobb lesz ha menekulőre veszem es más után nézek.
3/35 A kérdező kommentje:
Sajnos így működok. Azt hiszem a mostani barátnőm pedig mást hitt rólam, azt hitte,hogy más vagyok. Nem nagyon akar velem v tőlem semmit már úgy érzem. 3 napig írtam neki esténként,ahogy normális friss kapcsolatban (2honapos) szokás,de utána besokalltam és lealltam róla. Én nem tudok így, sosem ment. Nekem kell a tér ..
2022. júl. 20. 17:15
4/35 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a faxxomba lesz az ilyeneknek nője????? Hogy szedted fel? Nagyon érdekelne!
5/35 anonim válasza:
Ahol nem jon magátol a szo a kommunikácio, ahol a másiknak nincs mit mondanod, ahol nem a masik a tered, hanem nélkule kell tér, az önáltatas hogy te azzal lennél akivel neked kellene lenni
6/35 A kérdező kommentje:
5: Tényleg tetszik a nő !! De szabad lélek vagyok ! Nem bírom a láncokat, és amint mondtam ,IDO !
2022. júl. 20. 17:21
7/35 anonim válasza:
Nem érted.
Amig láncnak kozottsegnek.latsz valakit nem az a társad!
8/35 A kérdező kommentje:
Te nem értesz ! 38 évem alatt így éltem! Soha de soha nem tudtam elviselni azt kapcsolatban egy nőtől sem a kapcsolat kezdetén,hogy kiadjam magam. Érzelmes típus vagyok nagyon ,de idővel tudok megnyílni és szeretni ! Nem 1-2 hónap esetleg fel év után .tehát ebben a szakaszban egy nő se várhatja tőlem ezt
2022. júl. 20. 17:26
9/35 anonim válasza:
Ez nem az érzelmek hiánya, hanem az érdeklődésé. Mitől alakulna ki érzelem, ha te még kíváncsi sem vagy rá?
Nyilván épp eszű nő pár hét után levonja a következtetést, hogy ebből az életben nem lesz semmi.
10/35 A kérdező kommentje:
És mint írtam,nagyon tetszik a mostani barátnőm ,akinek kedvéért próbáltam változni ! De nem megy !
2022. júl. 20. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!