Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit beszéltek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit beszéltek a párotokkal naponta?

Figyelt kérdés
Ha távol vagytok telefonon? Szoktatok csetelni?

2022. febr. 1. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óra, főként messenger. Nem élünk együtt.
2022. febr. 1. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha távol vagyunk, akkor telefonon vagy videón, de nem naponta. Chaten soha, azt max arra használjuk, hogy leírjuk mi kell a boltból.
2022. febr. 1. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül dolgozok egy irodában, nagyon lélekölő, ezért hogy ne kattanjak meg, többször is hívjuk egymást napközben. Ha lennének munkatársaim valószínűleg kevesebbet beszélnénk.
2022. febr. 1. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Chatelni ritkán, viszont minden este videozunk. Telefonálni ahogy a munkánk engedi.
2022. febr. 1. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Ritkán telefonálunk, mi chatelünk. Nem tudnék időtartamot mondani, most elutaztam, tegnap pont beszéltünk telefonon egy fél órát, de amúgy akkor írunk a másiknak, ha épp nem vagyunk elfoglaltak. Ez kb napi 15-20 rövid kis üzenet.
2022. febr. 2. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Chaten, 1-2-3 óránként egy-egy üzenet, olyan nagyon értelmes dolgokról nem, inkább cukiskodás :D mert majdnem minden nap találkozunk, úgyhogy értelmes és fontos dolgokról élőben szoktunk. Mi a chatelős generáció vagyunk, kétszer telefonáltunk a 3 hónap alatt, amióta együtt vagyunk
2022. febr. 2. 09:40
 7/9 A kérdező kommentje:
És ez nekik nem nyűg akkor, gondolom?
2022. febr. 2. 10:03
 8/9 anonim ***** válasza:

6.: Vagyok, nem nyűg neki egyáltalán, szeret engem és szeret velem beszélgetni :D Tény, hogy ő nem olyan típus, aki Messengeren meséli el a napját, vagy hogy történt vele valami, én meg igen, de nem baj, mert élőben úgyis mesél és rendesen reagál arra, ha én írásban mesélek.

De volt olyan kapcsolatom is, amiben a srác nem írt kb egyáltalán semmit, na én az ilyenekkel nem illek össze, nekem fontos, hogy beszélgessünk valamennyit chaten is. Aki nem szeret chatelni, az meg hívja fel a párját, nem kifogás a nem beszélésre az, hogy nem szeret írni.

2022. febr. 2. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktunk telefonon beszélni, inkább messengeren chatelünk... ha történt vmi fontos, leírjuk, ha nem, akkor mémeket küldözgetünk egymásnak. Biztos kerítenénk rá időt, ha vmelyikünknek nagyobb lelki támogatásra lenne szüksége.
okt. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!