Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit látjátok egymást, mennyit beszéltek párotokkal, mennyiszer szeretgetitek meg egymást, naponta?
Általában kora esténként szokott hazajönni a párom a munkából, ilyenkor picit kifújja magát, aztán átbeszéljük, kinek milyen napja volt. Mindig kerítünk időt a szeretgetésre, összebújásra. Amikor bent van a munkahelyén, akkor időnként e-mailezünk.
Mondjuk amikor ügyeletes, akkor nehezebb, mert akkor majdhogynem 0-24-ben a géphez van kötve. Ilyenkor nem tud annyi figyelmet fordítani rám, és én sem zargatom, de azért néha lopok tőle egy-egy csókot. :)
25/l
Változó időben dolgozunk, de mondjuk általában kora estétől együtt vagyunk, szóval lefekvésig kb. 4-5 órát együtt vagyunk...
...háttal egymásnak, miköben a számítógép monitorjára meredünk :D Ha tlálunk valami érdekeset, akkor szólunk a másiknak, kicsit átbeszéljük a napi eseményeket. Egyikünk sem az a sokat beszélő fajta.
Ellenben szeretjük ölelgetni egymást (én legalábbis meg szokatm ölelni gyakran a feleségem, mondjuk átlag félóránként)- hogy ez neki tetszik-e, az nem érdekel, sokkal nagyobb és erősebb vagyok nála :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!