Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naponta hányszor beszéltek a párotokkal ha nem találkoztok aznap?
hát mi 2x szoktunk beszélni...de-t meg du-n mikor végez a melóval...azért annyira egymás agyára sem akarunk menni hogy 2 óránként 10 percet....jézusom...
N22
Délelőtt beszélünk általában egyszer (de néha ilyenkor is csak 1 smst váltunk és kész), aztán este msn-en kb 1-1,5 órát. Mindenki elmeséli a másiknak, ha történt aznap valami érdekes, kicsit beszélgetünk még azon túl is, aztán elköszönünk. Ennyi.
2 éve vagyunk együtt.
azzigen... 2 óránként 10 perc... kicsit sook.
mi már egy jó ideje együtt vagyunk és napont 1-2szer beszélünk meg ha valami eget rengetően fontos...
Szerintem is a napi 1, 2 elég, kivéve ha valami közbejön ami fontos dolog.
Nekem volt egy barátnőm, aki 20 percenként hívogatott és ezért lett vége.
Utólag már kikellett kapcsoljam a mobilt.
A munkahelyemen a kollégáim röhögtek, meg a főnököm se nézte jó szemmel, hogy folyamatosan csörög a telefonom.
És egyszerüen nemtudtam megértetni vele, hogy legalább a munkahelyemen ne hívjon folyamatosan.
Igazából most sem tudom miért tette.
sajnáltam is mert ő volt a legszebb barátnőm, de ezt nemlehetett bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!