Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran találkoztok/ beszéltek a párotokkal? Szakítanátok azért, mert ritkán tudtok találkozni? (friss kapcsolatban)
Ez mind csak rajta és rajtad múlik érzed e annyira fontosnak őt az életedben, hogy várj rá meg persze azért hogy amikor lehet találkozzatok...
beszélgetés minden nap találkozás ritka
20F
én a párommal mikor elkezdtünk járni vissza mentem suliba koleszos voltam, csak hétvégére jártam haza akkor se mindig találkoztunk mert volt hogy hétvégén is dolgozott... minden este felhivott volt hogy órákat beszélgettünk volt hogy nem volt kedvem beszélni fáradt voltam stb vagy ő aldut el, és nem hivott... szünetben 2-3 napot töltöttünk együtt... aztán vége lett sulinak, minden nap találkoztunk 3-4-5napot aludtam nála ő nálam... bő félévet birtam így ki aztán "kiderültek" olyan hibái amiktől a falra másztam (nem lehetet szabadidőm nem találkozhattam barátnőkkel még haza se jöhetem joformán ruhár mosni-hisztizett hogy kminek megyek haza) viszont az esti közös program vagy abból állt hogy filmen elalvás vagy abbóól hogy néztem ahogy játszik - ha mással kedztem fogalkozni jött a hiszti-
ugyhoyg nálunk a ritkán találkozás miatt tarthatott csak addig a kapcsolat ameddig
Mi lassan már 4 hónapja nem taliztunk. Tanul az érettségire.
Facen se nagyon beszélünk,mert tanul.
Te szereted/szerelmes vagy belé?Mert úgy nem éri meg együtt lenni,hogy ritkán is találkoztok,de nem is vagytok igazán oda egymásért.Elöbbi voltam!
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!