Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szakitanátok a pasitokkal egy jólmenő kapcsolatban, mert kiderül, hogy nemlehet gyereked tőle?
Nálam a gyerek kérdés házasságban fordul csak elő. És mivel konzervatív vagyok, nálam a házasság nem olyan dolog, amit az első nagyobb problémánál fel lehet bontani.(ez valószínűleg az első között lenne.)
A válaszom pedig: nem. Ezért biztos, hogy nem válnék el tőle.
Ez milyen barom kérdés?????
Van lombik program! ha gyereket akarsz tőle. ha meg azzal sem tudják megoldani olyan szar a helyzet bár ez szinte kizárt mert álltalában a férfi meddőségénél még meg lehet relatív olcson oldani. inkább a női medőség válhat olyan súlyossá hogy nem tudnak segítteni rajta.
Azonban ha szereted akkor nem érdekel csak h vele légy. és kész akkor jön az örökbefogadás!!!
Nem tudom ez olyan nehéz.
Tudom hogy csak egy sorozat de egyből a Szex és New York Charlottja jutott eszembe.Ha olyan helyzetbe kerülnék,akkor lehet hogy szakítanék.
El tudom képzelni hogy az életben is van olyan férfi aki nem akar hallani mondjuk örökbefogadásról,ha a lombik program sem működik,
Azt hiszem képtelen lennék gyermek nélkül élni.Ezért mondom hogy igen,előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!