Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fitymaszukulet megoldasaval kapcsolatban mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok es amikor all akkor nem tudom hatrahuzni van megoldas a metelesen kivul?koszi a valaszokat2012. febr. 7. 23:32
2/12 anonim válasza:
Menj el a sámánhoz és kérdezd meg tőle.
4/12 anonim válasza:
Van megoldás.! Nekem is ez volt a gondom. Ha nem súlyos a szűkület akkor a féket hosszabbítják meg, ha az sem használ akkor metélés. Engem metéltek, és örülök is neki mert így jobb sokkal. Azt ajánlom csináltatsd meg minél hamarabb. Nem fáj különösebben!!
5/12 A kérdező kommentje:
kb feli tudom amikor all de ha nem all akkor teljesen de nem akarok metelt lenni mert nem hallani tul sol jot vele kapcsolatban
2012. febr. 7. 23:40
6/12 anonim válasza:
Mi rosszat hallottál róla??
Még mindig jobb, mint ha fájni fog majd a sex.
Szerintem keress fel egy urológust és kérd ki a véleményét.
7/12 anonim válasza:
Nekem is van,és eggyáltalán nem fáj a szex.Sőt,hogy megnyugtassalak,gyerekem is van.Amúgy van némi előnye is.A makk nincs annyira erőssen izgatva szex közben,ezért nagyon sokáig birod.Ha tisztán tudod tartani,nem tud begyulladni,gombásodni,stb. Nem kötelező megcsináltatni.
8/12 A kérdező kommentje:
az utolso nagyon valasz nagyon megnyugtatott :):)
2012. febr. 8. 00:18
9/12 anonim válasza:
Nem kötelező metélni, lehet egyszerű bevágás is. Csak az elég ronda lesz... mindenesetre menj el orvoshoz és kérdezd meg a lehetőségekről.
10/12 anonim válasza:
A metélés a legjobb és legbiztonságosabb megoldás, szóval én azt ajánlanám Neked. Nyugi, mivel 13 Vagy még csak, ingyenes lesz a dolog és mellé 2-3 centivel nagyobbra fog nőni, mint amúgy lett volna. Sőt 20 éves korodra be is gyógyul majd nagy részben a heg és a nők imádják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!