Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hétvégén nem találkoztok a párotokkal (mert ő megy valahová, ti meg nem), szoktátok egymást keresni? (telefonon, msn stb)
Igen,lány vagyok.
Érdekel,hogy másoknál ez hogyan működik,mert ő engem pl sose keres.Beszélünk csütörtökön utána meg vasárnap.
Nem vagyok egy nagy romantikázó vagy érzelemdús ember kifelé, de azért az gáz szerintem, ha van olyan nap, amikor egyáltalán nem beszéltek egymással.
25f
Ha nem keres, ő nem igényel ilyen szoros kapcsolattartást. Tudom, mert én is ilyen vagyok, ez nem jelenti azt, hogy pezsgőt locsol a prostituáltak meztelen testére egy night clubban, igaz, nem is zárja ki. :)
Valaki szenvedni fog, vagy ő a Te folyamatos ellenőrzéseidtől és beszámoló igényedtől, vagy Te attól, hogy nem keres napokig.
Szerintem keress egy idősebb pasit, akinek már több hosszabb kapcsolata volt, és már be van idomítva, hogy magától jelentkeznie kell 4 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!