Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők! Vitaok,vagy szakító ok,ha ritkán írok a barátnőmnek? 4-5 naponta keressm,nincs rá több igényen,sajnos így működok. Talizni is ritkán, de még mielőtt jönnének a -kihasznalod- dugopajti- üzenetek,nekem tényleg tetszik a nő, csak egyszerűen

Figyelt kérdés
időre van szükségem,hogy komolyabb érzelmek alakuljanak ki nálam. Addig nem igenylem a beszélgetést,nem keresem sokat az aktuális lányt,nőt. Ez nagy probléma ?
2022. júl. 20. 17:05
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Szeretnék ezzel a nővel komolyabb kapcsolatot, de hiába próbálom ,nem tudok változni. Remélem ,ad időt nekem! Ez nem tudom mitől lenne hazugság...
2022. júl. 20. 17:46
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem menne egy ilyen kapcsolat.
2022. júl. 20. 17:48
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nőként nem lenne elég egy kapcsolatban. Mást keresnék.

Sőt, volt is ilyen, mást is kerestem

2022. júl. 20. 18:06
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

20 Hiába hozod ide az Urat :P, sok férfi összekeveri a szexet a szerelemmel. A szex igen, oxitocint termel (nőknél egyébként többet), ami a kötődésért felelős hormon. Persze, hogy jobban kötődsz hát ahhoz, akivel jó a szex, hisz így vagyunk kitalálva, hogy összekössön. Sokan a szextől lesznek szerelmesek úgy, hogy azt se tudják, ki a másik, csak beleképzelnek valakit, hogy majd biztos az is stimmel.

De ha nem ismered, hogy jól jönnétek ki, pl. érti-e a vicceidet, szintén zenbuddhista-e és elviseli-e ha évente 1 hónapot horgászol és ő is Spanyolországban akar e panziót nyitni :D, mégis már marhára kötődsz (ún. rózsaszín köd) hormonálisan, akkor az életed ilyen párhónapos vagy ha ritkábban találkoztok, 1-2 éves kapcsolatok sorozata lesz. Mert ez az állapot tipikusan addig tart "robotpilóta" üzemmódban, utána jön a "dolgozni kell érte". És akkor te széttárod a kezed, hogy bár nagyon elfogadó akartál lenni, de hogy valahogy elmúlt. Az aktuális nők meg majd megsértődnek és meglopva érzik magukat, mert már a fehér ruhákat nézegették, hiszen hallatás, beleegyezés :D (Jó ez, most általánosítás volt, de sok az ilyen forgatókönyv.)

Szóval ha netán tényleg társat keresel, családot szeretnél, akkor hogy megismerd, hogy kompatibilis-e veled, mielőtt ágyba viszed, akkor 1. ne legyél elfogadó azzal, aki csak tetszik, de nem annyira, 2. információt kellene szerezned róla és neki rólad. Ehhez pedig kommunikáció kell. Ha nincs kedved vele kommunikálni, akkor hiába jó nő és kedves társaság, annyira nem fogott meg.

Vagy ne csapd be magad, mert annyira nem is akarsz párt, csak szexet (de azért is dolgozzon meg ő, ha téged akar (ami abszolút lusta nárcisztikus hozzáállás)). Persze akár ez is oké, van nőben is, aki csak szexpartnert akar (barátság extrákkal heti 1-2x évekig), ahol nincsenek láncok, de akkor azt kellene kommunikálnod.

2022. júl. 20. 18:12
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem tudok így, sosem ment. Nekem kell a tér .."

Szerintem az lesz neked bőven.

2022. júl. 20. 18:16
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyertelmu szakitook. Hallottad mar, hogy a kommunikacio minden kapcsolat alapja? Ha nincs alap, buktad az egeszet. Nalunk ha sok a melo, akkor is 2 orankent ir valamit, meg ebedidoben kapok egy “a foztod annyira 10/10 amennyire te vagy” uzit. Este meg beszelgetunk tematol fuggoen 20-60 percet.
2022. júl. 20. 18:21
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"időre van szükségem,hogy komolyabb érzelmek alakuljanak ki nálam. Addig nem igenylem a beszélgetést"

"Csak mizu,hogy vagy ,stb .. "

Csak én nem értem, hogy hogyan tudnak valakiben komolyabb érzelmek kialakulni valaki iránt, akit igazából nincs is lehetősége megismerni, akivel alig vannak közös élményei, és keveset beszélgetnek, azt is csak felszínes témákról?

Szerintem tekintsd magad szerencsésnek, ha egyáltalán a szexig eljutsz ezzel a beállítódással úgy, hogy ő nem eleve szexkapcsolatot keres.

Nálam egy ilyen "kapcsolat" már az első szex előtt menne a lecsóba, pedig nő létemre egyáltalán nem vagyok az az sülve-főve, mindent együtt, folyton beszélgetős, napközben üzeneteket író és (el)váró, típus, akinek ne lenne igénye személyes térre, személyes időre, és ne venné természetesnek, hogy a férfinak is ugyanígy szüksége van erre.

Nemcsak az érzéseimmel, de a logikámmal is szembe menne, hogy kötődni kezdjek valakihez, akit beszélgetések híján szinte nem is volt alkalmam megismerni, nem tapasztaltam meg különböző élethelyzetekben, hogy mennyire illünk össze, mennyire hasonló az értékrendünk, a felfogásunk az életben valóban fontos dolgokról, ami meghatározza, hogy mennyire lehet harmonikus kapcsolatunk, mennyire lehet közös jövőképünk.

2022. júl. 20. 18:39
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
De ezt akkor mond meg neki hogy te szeretnéd őt csak te ilyen lassan működsz. Nem könnyű olyan nőt találni aki ebbe benne van. Azért én is ha kedvelek valakit és feszt én írok neki napontq aztán azt látom hogy 1-2 szóval elintéz mert olyan mint te hogy nincs igénye ilyesmire akkor elmegy a kedvem az egésztől. Miért törjem magam ha engem lesz*rnak? Szóval te sem várhatod el senkitől hogy legyen türelmes aztán lehet ki se fog benned alakulni semmi mint ahogy azt se lehet elvárni hogy változz meg. Egyszerűen ilyen beállítottságú nőt kellene keresned amilyen te vagy.
2022. júl. 20. 18:43
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srac, akivel ismerkedtem, ugyanilyen volt. En 2 honapig birtam, tenyleg igyekeztem neki elmagyarazni mit erzek es hogy (ahogy feljebb a tobbi valaszolo is leirta) mennyire zavaro ez, hogy 4-5 naponta ir egy “hogy vagy” uzenetet, nem valtozott semmi.

Beleuntam es kiabrandultam.

Szoval igen, egyertelmuen szakitook szamomra.

2022. júl. 20. 19:38
 30/35 anonim ***** válasza:
66%

Ha érdekelne a nő, meg akarnád tartani. Van fogalmad arról, hogy egy nő hány ajánlatot kap, szépségétől függetlenül?

TALÁN, Ha évekig szingli vagyok, akkor jöhet egy ilyen kapcsolat szóba, ahol egymáshoz se szólunk, néha összejárunk, amíg nem jön jobb.

2022. júl. 20. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!