Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ilyen esetben honnan tudni, hogy jóindulatú, szerelmes es nem kihasználó a pasi?
Fel vagyok keszulve hazas pasik bepróbálkozasanak a tinderen, tudom hogy hogy kell lepattintani öket , evekig próbáltak irkalni stb . Tudom hogy kell lepattintani a komolytalan , sumakoló pasikat
De mi van azzal , aki valójában szingli pasi , es hangoztatja hogy komoly kapcsolatot akar ?
Mondjuk az ember lanya nem tudja hogy ö mit is akar , egyelöre, igy nem tesztelheti le a pasit azzal hogy elrohan vele az anyakönyvvezetöhöz.
Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel ahol a szokasos buktatók nem állnak fenn, honnan tudni hogy a pasi becsuletes es nem csak szépeket mondó alakoskodó ?
Ha talalkozunk es odavan stb azt mondja harom talalka utan hogy szerelmes es barmikor meghazasodna stb
En meg nem vagyok ennyi idö utan biztos magamban es mintha en lennek a ferfi aki nem akar elkötelezödni es ö a nö aki mindenaron.
Általában a pasikkal akikkel eddig dolgom volt , mindig ha kértek valamire azt tudtam mondani hogy majd ha meghazasodunk , stb ennek nem tudom mondani mert mondja hogy ok
De lehet csak ömleng es hazudozó
Teljesen nehez helyzet , nem voltam meg hasonlòban
Szerintem a pasi tudja hogy nem vagyok kesz hazasodni es szórakozik rajtam ezzel
Mi lenne ha egy kicsit eljátszanánk a gondolattal és ahelyett, hogy azon agyalnál, hogy ő mit akar VÉGRE MAGADRA FIGYELNÉL? A másik gondolatát úgyse fogod kitalálni esetleg csináld, tedd azt ami neked jó.
Jól esik ha udvarol, jó mellé bújni, finom az illata? Éld meg. Megsugom Ő se tudja, hogy pontosan miért vagy vele ő is csak a saját érzéseire figyel.
Amúgy meg egy pasinak fontos a suex, biztosan ott van a lista elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!