Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha ezt picit kihasználom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha ezt picit kihasználom?

Figyelt kérdés

Találkoztam még júniusban egy férfivel, teljesen véletlenül. Beszélgettünk egy fél estét, szimpatikus is volt, de ott azt hittem, ez meg is áll. Utána viszont megszerezte a számomat, írogatni kezdtünk. Randizni szeretett volna, egy részem akarta is, de mondtam neki, hogy én jelenleg nem keresek komoly kapcsolatot, jó nekem egyedül, nem fér bele az életembe jelenleg az egyetem és a munka mellett egy párkapcsolat.

Itt jött a csavar... Hogy neki sem a 'rendes' párkapcsolat felelne meg a legjobban, ő inkább olyanra gondolt, amivel mind a ketten jól járnánk. Támogatói kapcsolatra.

Először nemet mondtam, mondta, hogy gondoljam át, mondjam el a feltételeimet, aztán alakítunk úgy mindent, hogy jó legyen. Egy vacsorába mentem bele, de ágy lett a vége (régen szexeltem már akkor nagyon, a korábbi üzenetváltásaink miatt kb. ahogy megláttam, beindultam tőle). Nem bántam meg magát az éjszakát, de utána 'kikönyörgött' egy nyaralást is, hogy menjek el vele, áll mindent, utána döntsek arról, hogy szeretném-e lekoptatni teljesen.

Na, hát az az igazság, hogy most, miután hazajöttünk, inkább arra hajlok, hogy akkor folytassuk, de akkor megszabott anyagi feltételekkel...

20 éves vagyok, még van hátra 3 év az egyetemből. Legjobb éveimnek kéne lennie ezeknek, de vagy dolgozom, vagy a pénzen idegeskedem (szüleim támgoatnak, ahogy tudnak, de az sajnos édeskevés). Hiába dolgozom az egyetem mellett, semmire nem jut, vizsgaidőszak így halál volt mindig (konkrétan azon is stresszelsz, hogy megbuksz-e, meg azon is, hogy marad-e pénzed enni). Ráadásul csináltam egy kis background check-et nála, miután először találkoztunk és tudna nem keveset a szakmában is segíteni... De ezt ő is felajánlotta már, hogy bármi van, keressem, még akkor is, ha testiség nincs közöttünk.

Úgy érzem, hogy ha átmenetileg is, kicsit jobb lehetne az életem, lehetnének előttem olyan lehetőségek, amik amúgy soha. De közben ott van bennem az is, hogy ez erkölcstelen, korábban az ilyen lányokat lenéztem, mi lenne, ha ez kiderülne... Kicsit patthelyzetben érzem magam, még a nyaralás hatása alatt is vagyok, hogy tényleg annyira jó volt nem idegeskedni a pénzen, teljesen kikapcsolni, gondtalanul jól érezni magam.

2023. júl. 29. 19:53
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%

Nem használhatod ki, hogyha ő ajánlotta fel.

Ha neked belefér, hogy támogat szexért/társaságodért cserébe, akkor hajrá. Te dolgod, de tényleg.

2023. júl. 29. 19:56
 2/49 anonim ***** válasza:
87%
Aztan ha le akarsz lépni felkötheted a gatyád is. Az ilyeneknek elér bárhova a keze es bárkit manipulálnak ellened.
2023. júl. 29. 19:59
 3/49 anonim ***** válasza:
91%

A Te döntéseden múlik, hogy milyen feltételekkel, milyen kapcsolati státuszt fogadsz el. Később fogod megtapasztalni az eredményét.

Én - jóval idősebb korom ellenére - még sosem voltam ilyen helyzetben. Nekem teljesen más sors volt megírva.

1994.-ben voltam 20 éves.

2023. júl. 29. 20:00
 4/49 A kérdező kommentje:

Azért csak úgy bárkivel ez nem férne bele, de már akkor is tetszett, mikor először beszélgettünk, pedig akkor tényleg csak egy kis small talk volt, de kb. azt éreztem, hogy mintha már ismernénk egymást, nem tudom. Később is teljesen közvetlen voltam vele, pedig nagyon nagyon nehezen tudok másokkal beszélgetni, akár élőben, akár írásban.

Szóval talán ezért is akarnám ezt... De ha mondjuk 84 éves lenne, öregszaggal és járókerettel, úgy nem hiszem, hogy benne lennék.

2023. júl. 29. 20:04
 5/49 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyedben nem tenném, hiszen ebből lehetnek önbecsülési problémáid a végén. Te magad írtad, hogy lenézed az ilyen lányokat, akkor meg ennyi erővel minek tanulsz vagy dolgozol, ha ennyi pénz összejön ilyesmiből? Na meg most nem szánalmas, hogy valaki pénzt ajánl fel a társaságodért cserébe? Gondolom egy nap megszeretnél házasodni is, szerinted mit szólna a jövendőbelid, ha megtudná, hogy te pénzért szexeltél egy ponton az életedben? Én messze elkerülném az ilyen alakokat a helyedben, de a te dolgod, te életed.
2023. júl. 29. 20:04
 6/49 anonim ***** válasza:
90%
De tetszik a kérdezőnek, a csávónak is, ebből lehet több is, nem biztos, hogy csak annyi, pénzel...
2023. júl. 29. 20:06
 7/49 A kérdező kommentje:
Több szerintem nem, mármint idősebb nálam, gondolom tudja is, mit akar... Nem véletlenül mondta, hogy sosem mozgott otthonosan a szerelem területén, számára az nem való.
2023. júl. 29. 20:08
 8/49 anonim ***** válasza:
15%

#6: És miért is kell egy vadidegen nyomira támaszkodni akit egy random nyaraláson ismertél meg? Szülőkkel mi a helyzet? Barátok? Testvérek? Nehéz időkben ezek azok az emberek akikre támaszkodni kell, nem egy jött-ment senkire.

#7: De mi van a családdal, barátokkal? Ők miért nem segítenek?

2023. júl. 29. 20:10
 9/49 anonim ***** válasza:
36%

Én azt nem értem, miért nem akarsz vele normál párkapcsolatot.

Akkor természetes lenne, hogy eltart, nem kell dolgoznod, csak a tanulásra koncentrálhatnál. Sokkal könnyebb életed lenne. Vele meg amúgy is szívesen vagy. Eszerint emberileg is, szexuálisan is megvan köztetek az összhang. Mit kéreted magadat, mint a szűzleány?

2023. júl. 29. 20:13
 10/49 anonim ***** válasza:
15%
Mit gondolsz, mennyire fogja hátráltatni a karrieredet vagy a későbbi párválasztás a prostituált múlt? Bárhogyan is szépítgeted, szexet adnál pénzért. Ez bizony prostitúció.
2023. júl. 29. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!