Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A paromnak alberlete van de nem lakik benne nekem meg epp nics hol laknom. Ha megkerdezem lakhatnek e benne, azt fogja hinni kihasznalom?
Messze van most, az alberletet fizeti, de nem lakik benne.
Nekem nincs munkam, es par nap es laknom sem lesz hol.
Sajnos videken lakom, es nekem még ahhoz is penz kell, hogy munkat keressek mert egy buszjegy 1000ft nekem. Nem tudok kitol kerni penzt.
Megszeretnem tole kerdezni, hogy segitene e nekem, lakhatnek e az alberleteben..termeszetesen fizetnek erte, amint munkat talalok, ingyen nem is lennek ott.
Ott nincs szuksegem penzre, ahhoz h elaljak dolgozni. Honapokig tavol lesz még.
Csak nem akarom h azt gondolja kihasznalom ot mert ilyenrol szo sincs, de ha egyszer nincs mas valasztasom muszaj megkerdeznem tole..muszaj valamit csinalnom.
Egyrészt ilyen alapdolgokról kell tudnia a párodnak.
Megkérdezheted, de lehet, hogy tiltva van hogy "kiadja" másnak, ebben az esetben ne győzködd arról, hogy szembemenjen a szerződésével.
Szerintem beszélj vele. És kössetek róla szerződést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!