Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi után érdemes bejelölni és ráírni vagy azt fogja hinni, hogy tolakodok, stalker vagyok vagy ilyesmi... ?
Figyelt kérdés
Egy úszás órán vagyunk és bejön nagyon a csajszi. Most volt az első óránk és nem ismerem még annyira de külsőre meg virtusra tetszik és szívesen beszelnék vele csak ritka szar vagyok az ilyenekben. Amikor kb semmiből kell szituációt teremteni. Váltottunk néhány szót, voltak pozitív jelek legalábbis szerintem azok pl mikor nesélt valamit kommentáltam rámnezett mosolygott stb, vagy óra közbe odajött megkérdezni mi a baj mert bakiztam és nem vittam szemüveget és a víz kikezdte a szemem és ott baszkuráltam a medencr szélén. Szóval ja nem tudom nagyob bejön a stílusa de annyit még nem beszéltünk hogy akármi konkrétummal ráírjak. Lehet csak bejelölöm addig aztan kövi alkalommal beszélgetek vele.. ti mennyire szoktatok új csoporttársakat bejelölni ha találkoztok órán 1-2 alkalommal ?2022. szept. 14. 19:51
1/14 anonim válasza:
Úszáson ismerkedni? Nehéz fokozaton indítasz. Ajánlom még hasonló kihívásként a nudista-telepet, a nemzetközi bádibilder-szkinhed találkozót és a szcientológiai konferenciát.
2/14 anonim válasza:
Ha rendszeresen találkozol vele, akkor élőben ismerkedj. ne légy alamuszi nyuszi, nem vonzó.
3/14 A kérdező kommentje:
Hol ismerkedjek vele, ha ez az egy óránk van együtt ? Maximum az egyetemen futhatok vele össze de 1200 ember közül aligha belefutok. De egyébként miért baj ha valaki egy úszás órán ismerkedni próbál a csoport társaival, amiből akár valami komolyabb is lehet ?
2022. szept. 14. 20:05
4/14 A kérdező kommentje:
Heti 1szer találkozunk fix alkalommal ezért lehet az elég kevés nem tudom mindenesetre próbálok ismerkedni vele akkor élőben.
2022. szept. 14. 20:06
5/14 anonim válasza:
Véletlen beúszol a lába közé azt csak lesz valami :D Ha ott van élőben , akkor mit szerencsétlenkednél neten? Vagy jelöld be azt írd neki, hogy a következő órára mehetnétek együtt...szerintem ez korrekt megoldás, ha összejön nem megyek el az esküvőtökre csak szólok :D
6/14 anonim válasza:
Pozitív, ha ő is kezdeményezett veled beszélgetést. Én a helyében örülnék, ha bejelölnél. Nincs ebben semmi rossz, ne gondold túl.
7/14 anonim válasza:
Ne jelöld be, mert az ilyesfajta "közeledés" a bátortalanság benyomását kelti, ami a nőknek nem imponál. Egyszerűen csak a jövő héten óra után menj oda hozzá, és hívd meg egy teára. Ha nemet mond, tiszta sor. Ha viszont igent, akkor te is tetszel neki, félig nyert ügyed van.
8/14 anonim válasza:
Ne hívd meg azonnal, az túl tolakodó, még alig beszéltetek. Jelöld be nyugodtan de inkább élőben keresd a társaságát. Elhívni ráér még
9/14 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Találkoztam egy nővel, váltottunk pár szót és tudtam, hogy legközelebb egy hét múlva találkozhatunk. Ha egyáltalán minden alkalommal elmegy oda, ahol találkoztunk.
Rákerestem és írtam neki. Valamiről megkérdeztem, hogy tud-e segíteni... de túl nagy esélye nem volt, hogy tud. Viszont a kérdés valós volt, tehát volt miről írnunk.
És nem jött egy hét múlva, mert megfázott, de megírta.
Néhány évig együtt voltunk.
Egészen más a helyzet, ha naponta találkoztok és azért írsz, mert nem mersz oda menni.
10/14 anonim válasza:
Nyugodtan jelöld be, írhatsz is neki.
1-es válaszra: ismerek olyan házaspárt, kb 30 éve házasok, akik a délegyházi nudin ismerkedtek meg. Mi a gond ezzel vagy főleg az uszodával...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!