Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi után érdemes bejelölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi után érdemes bejelölni és ráírni vagy azt fogja hinni, hogy tolakodok, stalker vagyok vagy ilyesmi... ?

Figyelt kérdés
Egy úszás órán vagyunk és bejön nagyon a csajszi. Most volt az első óránk és nem ismerem még annyira de külsőre meg virtusra tetszik és szívesen beszelnék vele csak ritka szar vagyok az ilyenekben. Amikor kb semmiből kell szituációt teremteni. Váltottunk néhány szót, voltak pozitív jelek legalábbis szerintem azok pl mikor nesélt valamit kommentáltam rámnezett mosolygott stb, vagy óra közbe odajött megkérdezni mi a baj mert bakiztam és nem vittam szemüveget és a víz kikezdte a szemem és ott baszkuráltam a medencr szélén. Szóval ja nem tudom nagyob bejön a stílusa de annyit még nem beszéltünk hogy akármi konkrétummal ráírjak. Lehet csak bejelölöm addig aztan kövi alkalommal beszélgetek vele.. ti mennyire szoktatok új csoporttársakat bejelölni ha találkoztok órán 1-2 alkalommal ?
2022. szept. 14. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Eloben csinald jovo heten szerintem is.

31N

2022. szept. 15. 10:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Na hát kis update. Múlt héten elmaradt az óra de tegnap beszélgettünk messengeren elég sokat mert ráirtam az óra miatt. Aztán ma reggel is elég sokat írogattunk nem is gondoltam volna, hogy ennyit fogunk beszélgetni és nem az volt hogy írtam 10 sort ő meg válaszolt 1ben hanem kb hasonló hosszúdágban aminek tökre örülök mert nincs olyan érzésem hogy le akarna rázni. Még beszélgetek vele pár napot aztán egyetemen amikor 1 épületbe vagyunk megpróbálom majd lyukas órában elhívni egy kávéra vagy gyors ebédre.
2022. szept. 28. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól haladsz szerintem! Csak így tovább, sok sikert!
2022. szept. 28. 12:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát utolsó update mert szerintem ennek lőttek :"D Elhívtam, azt mondta van kedve találkozni úgyhogy valamikor beadhatjuk csak sok dolga van és nem tudja hogy pontosan mikor és hogy ér rá. De külön kifejtette, hogy nem lerázás meg ilyesmi csak "felkészít" , hogy ne érjen meglepetés. A baj csak az hogy mióta ezt megbeszéltük azóta nem válaszolt messengeren ... ez volt 1 hete és én azért megbeszéltem volna vele hogy akkor merre, hogyan stb. Meg beszélgettem volna vele tovább szívesen. Értem én, hogy valaki elfoglalt de ennyire ez lehet ? Előtte szinte azonnal visszaírt vagy pedig másnap reggel mikor felkelt. De most csak hirtelen eltűnt. Hnap lesz közös óránk majd megkérdezem, hogy mi a helyzet mert ha meggondolta magát akkor azért mondhatná, hogy bocsi mégse vagy valami de hogy most nekem gőzöm sincs,hogy mégis mi történik az kicsit zavar. Vagy ha ez tényleg lerázás akkor miért mondta még extrába, hogy nem kifogás és a többi. Ah bonyolult dolog ez az ismerkedés...
2022. okt. 11. 03:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!