Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet hinni, hogy már tiniként is ribiként kezelnek valakit, de ebben egyáltalán nem hibás?
Állítása szerint rendszeresen fogdosták, futótűzként terjedt, hogy őt szabad, majd az is terjedt, hogy suliwc-ben és osztálykirándulásokon is csinált ezt-azt több fiúnak is. Olyat meg lehetett vele csinálni fényes nappal, a suliban, hogy benyúltak a bugyijába és úgy rá tudtak fogni neki, hogy érezni lehetett, hogy szőrös.
A csaj azt állítja, hogy semmilyen pletyka nem igaz, sőt, teljes ellentéte igaz, ő szűz volt, soha nem csinált semmit és nem provokált a viselkedésével senkit. Őt bántalmazták, beleállt a metoo-ba és annak keretében bűnösnek mond egy tucat kamasz srácot.
Szerinte ezért, ami történt, kizárólag a komplett társadalom a hibás, át kell nevelni a férfiakat.
Csak én érzem úgy, hogy minimum ferdítés, de inkább komplett hazugság, és óriási red flag? csak mert ilyet én sose láttam, pedig megfordultam több iskolában is, én is voltam fiatal...
Az elején még bekajáltam...aztán jött ez a mondat:
"Szerinte ezért, ami történt, kizárólag a komplett társadalom a hibás, át kell nevelni a férfiakat."
Ami lerántotta a propaganda leplét
Van itt egy olyan kommentelő, aki rendszeresen előadja ezt a történetet. :)
Meg az én évfolyamomból is van egy hasonló, aki szintén ribizligizi volt, aztán a metoo mozgalomnál közzétett egy posztot, amit úgy kellett fb-kal leimádkoztatni, mert becsületsértő volt a fiúk részéről.
Sok szüzet r.biznek es terjesztik rossz hírét. Én is tapasztaltam.
De az r.bancnak van elhordva akit kihasználtak. Mintha ő lenne a könnyű nő közben csak át tudták verni, kihasználni, mert tini, naív.
Mégis neki lesz rossz híre.
Sok ilyet tapasztaltam én is környezetemben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!