Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szerint ő nem hibás semmiben, nem látja be hogy egyáltalán nem figyelmes felém, nem kedveskedik, akkor mit tudok még csinálni? leirásban
3 hónapja járunk, és összesen kettőször voltunk kajálni még az ismerkedésünk legelején amit ő fizetett, azóta nem nyújtott semmit. Holott én főztem neki a kedvencét, sok munkát raktam bele, ha nálam vagyunk mindig készítek, italt veszek, nasit veszek, megvedégelem mindig, kávé/tea/reggeli/vacsi ha nálam van. És én még nem voltam nála, nem hívott egyszer sem. Fura ez is...
És ő semmivel sem kedveskedik nekem. És ezt egyáltalán nem érzi, hogy miért mondom hogy nem figyelmes. Mert beszéltem már vele erről. Tudok még hatni rá valahogy, vagy ez veszett ügy?
23F23N
Ha már 3 hónap után ilyen, akkor veszett ügy. Nem tudsz alakítani a barátodon, hogy jó irányba változzon?
Vagy keress új pasit.
Legközelebb ne készülj mindenfélével, sőt ne legyen habzsi-dőzsi. Akkor kiderül, hogy reklamál-e és van-e arra indíttatása, hogy akkor rendel valamit, vagy megkérdezi, hozzon-e valamit a boltból.
Talán rájön, hogy nem természetes az, hogy te mindennel ellátod, vissza pedig semmit sem kapsz.
Csak kihasznál a pasi.
Eteted, itatod, szex is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!