Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hibás?
Másfél éve vagyunk együtt, 15 percre lakunk egymástól kocsival, ennek ellenére heti egynél többször nem találkozunk. Hiába szóltam neki nem változtat. Holnap lesz egy hete hogy találkoztunk, mostis inkább a haverjaihoz ment mint hozzám, aztmondja azért mert hisztizek. Eközben csak szólok neki hogy hiányzik és találkozzunk, neki ez hiszti és azza büntet hogy nem találkozik velem. Nem dolgozik/sulizik hogy ne érne rá, eddig én mentem hozzá mindig.
21/L 24/F
Minek erőlteted ezt a kapcsolatot? Nem èrdekled, ès kèsz. Ha èrdekelnèd, ha szeretne, akkor találkozátok. De nem. Max ha hetente egyszer rájön a kangörcs. Magyarázkodni sem akar semmit, ráfogja, hogy hisztizel, aztán le vagy tudva. Úgy is tudja, hogy lábtörlő vagy, ès bármilyen bunkó, nemtörődöm is veled, te akkor is ott leszel neki.
Gondolkozz el egy kicsit magadon, meg ezen az egèszen. Minek neked ez a pasi? Mit ad neked ez a kapcsolat? Milyen jövőt látsz ebben? Tènyleg ennyire tartod magad, hogy kvázi könyörögnöd kell a találkozasokèrt? Jó jó, tudom, szereted meg miegymás. De ennek így mi èrtelme? Te szereted, ő meg le se szr.
Szexelni szoktatok? Nem hiszem, hogy van más ok, amiért még veled van. Nem kellesz neki, nem vagy fontos.
Ettől a szex még lehet jó, mert így használhatjátlk egymást. Csak komolytalan a dolog. Nem érdemes érezned iránta semmit 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!