Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi női "hülyeség" még belefér? Egyáltalán én vagyok a hibás?
Kicsit felpiszkáltam a barátomat és nem vette a lapot egyáltalán. Azt mondta hogy jó lenne ha átmennék hozzá és mondtam hogy nem szeretnék a sötét buszpályaudvaron egyedül csatangolni. Azt hittem hogy felajánlja hogy legalább kijön elém, ne háztól házig egyedül menjek, de azt mondta hogy akkor menjek át nappal. Én meg bevágtam a durcát és azt mondtam hogy inkább nem. Elég hűvősen váltunk el.
Most nem tudom hogy helyesen tettem-e hogy egy bocsi-t utána küldtem sms-ben.
Én várok túl sokat vagy ő túl érzéketlen? Nekem jól esett volna ha azt mondja hogy naná hogy kijön elém, nehogy elraboljanak vagy valami... :S
Most őszintén.
Nem lett volna egyszerűbb azt mondani neki, hogy "figyelj már te, nem jönnél ki elém mert tudod egyedül a sötétben nagyon félek, tudod annyi rossz dolog történik mostanság hallani az újságokban, hírekben"
de te mit csinálsz, jössz a hülye női taktikáddal, habizti most megmutatom neki.....pffffffffff SZÁNALMASAK VAGYTOK B+!!!!!!
Egyetértek az előzővel! Ha nem kommunikálsz egyértelműen, akkor ne várd, hogy megértsék! Lehet, hogy érzéketlen, de a pasik 99%-a nem ért, csak az egyenes beszédből.
Hisztizni meg emiatt totál felesleges volt! Ő arra válaszolt, amit mondtál.
-nem akarok sötétben menni
-gyere nappal
Szerintem ez arra válasz, amit mondtál! Ha azt mondtad volna, hogy szeretnéd, ha kimenne eléd, akkor arra válaszolt volna!
Be ne dőlj a 4+5 nek:DD
Egy valódi férfinek sosem kell szólni, ő maga megy ki eléd, és óv és védelmez téged:)
Akkor miért van az hogy más pasinál alap a lovagiasság (hogy az első válaszoló szavaival éljek)? Akkora ész nem kell ahhoz hogy gondoskodjak annak a biztonságáról akit szeretek.
Kezdem megbánni hogy bocsánatot kértem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!