Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A párotok mennyi alkoholt fogyaszt? Mi az ami belefér, és mi az a mennyiség miatt már szólnátok?
Az én pasim hetente kb 3-4 szer elmegy a barátaival inni, ekkor be szokott rúgni elég rendesen.
Engem nem zavar, néha én is megyek velük.
Fiatal, egyetemista, mikor igyon, ha nem ilyenkor? Akkor szólnék neki, ha agresszív lenne velem vagy másokkal részegen, de sosem fordult elő még ilyen.
Hála az égnek semennyit. Esetleg néha egy cider-t.
Volt pasim rendszeresen járt inni a haverokkal, meg akárhova elmentünk a haverjával mindig ivott és már rosszul voltam tőle. Folyton keresztbe állt a szeme.... Ez volt az egyik oka, hogy szakítottunk.
Az én volt barátnőm hetente kb egyszer szokott ittasan hazajönni buliból. Engem kicsit zavart, de nem volt mit tenni. Egyszer volt, hogy egy ilyen buli után szó szerint megerőszakolt. :D
Én is, egyébként ilyen alkalmanként egy cider kategóriájú vagyok.
Esténként szoktunk inni egy sört, illetve már túl vagyunk a szezon első forralt borán. Ez heti 2-3 nap szokott lenni, de nem rúgunk be tőle.
Kb. havonta fordul elő, hogy tényleg sokat iszik. Olyankor nem szeretem, bár szexuálisan igen aktívvá teszi (volt hogy úgy jöttünk haza, hogy szomorúan mondta, hogy pedig mennyire szeretett volna ma este jól elkapni, de már totál használhatatlan... aztán arra jutott, hogy tegyünk egy próbát, és az egyik legjobb szeretkezésünk kerekedett belőle :)).
Ezek miatt nem szólok, mert fesztiválon, buliban történik, havi egy buli meg azért belefér. Akkor szólnék, ha itthon magányában inná le magát.
Mi 4,5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Eddig kétszer láttam ittasan, az elsőnél szinte észre sem vettem, hogy ivott..csak abból, hogy meglepően beszédes volt , ami amúgy nem jellemző rá :) Tehát tetszett mondhatni.
A másodiknál kicsit túllőtt a célon, bizonyos szempontból agresszív volt (szavakban) , ami nem tetszett.
Nagyon ritkán iszik, szóval nincs gond, csak tudja hol a határ.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!