Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác néha fogyaszt hallucinogéneket, az mennyire zavaró?
A hallucinogénekről annyit, hogy nem alakítanak ki függősséget, sőt ideiglenes toleranciát váltanak ki a használat utáni napokban. Nincs bizonyítva, hogy bármiféle testi kárt okoznának és a lelki függősség sem jellemző. Csak pszichés károkat okozhatnak, de ha az embernek van már némi tapasztalata, ettől sem kell nagyon aggódni.
Ellenben utat mutathatnak az önismeret terén, közelebb vihetnek a természethez, spiritualitáshoz. Mit gondoltok?
"Általában a "nincs bizonyítva, hogy bármi kárt okozna" jellegű kijelentések, azoknak valók, akik tisztában vannak vele, hogy amit tesznek káros, csak kell nekik egy indok amire hivatkozhatnak."
Azért írtam le ezeket, hogy megelőzzem (vagy legalábbis megpróbáljam) a teljesen sztereotíp, és hozzánemértő beszólogatásokat. Amúgy nem gondolom, hogy amit csinálok az rossz. Abszolúte nem :P
nálam kizáró ok lenne, nem járnék olyan fiúval aki hallucinogéneket szed
akkor se ha csak néha és ha nem is olyan erős
Engem zavarna, mert persze igaz amit írsz, de sosem tudhatod mennyire tiszta az anyag, mit kapsz legközelebb, mit próbálsz ki, milyen hatással lesz rád. Nem szeretném, hogy egyik éjszaka lerágd az arcomat :)
Én lenézek minden drogost, alkeszt, játékfüggőt, stb. Nem érdekel, ki hogyan magyarázza ki magának. Spiritualitás pfft, l0faszt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!