Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy anyagi különbség általában miért zavaró, valaki ezt kitudná fejteni?
A kettős mérce miatt.
Ha a csávó pénzén élnek mert az keres 300 ropit akkor az "elfogadható" sőt jó is, még akkor is ha a csaj otthon sem csinál semmit.
De fordított esetnél felzeng a "MÁGLYÁRA MÁGLYÁRA!!!" skandáció.
Kettes válaszoló jó nagy kukac, ha így gondolja.
Normális ember nem így vélekedik. Ezzel az erővel vannak férfiak is, akik megkövetelik a hasonló keresetet. Egyébként mi még nem vagyunk kereső emberek, tanulunk, de engem nem zavarna, ha a párom kevesebbet keresne, mint én. Közös életre gyűjtünk majd, és beleteszek annyit, amennyit. Aztán ha majd közös kasszán leszünk, is azt fogom gondolni, hogy közös a pénz. Ha többet keresek, legalább többet tudok anyámékon is segíteni. Engem csak az zavarna, ha munkanélküli lenne a párom huzamosabb ideig, és meg sem erőltetné magát. Na AZ a zavaró.
Szerintem inkább az a ritkább, hogy két ember ugyanannyit keres. Elkerülhetetlen, hogy az egyik többet hozzon haza...
Szerintem nem zavaró, legalábbis engem sosem zavart. Az viszont nagyon, hogy nekem nincs munkám így semmibe sem tudok beszállni és mindig ő fizet mindent :(((
Félek, hogy megunja és elhagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!