Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy anyagi különbség általában miért zavaró, valaki ezt kitudná fejteni?
Ötös vagyok.
Hát ha én lennék a barátnőd, engem nem zavarna, szóval mellettem nem kellene aggódnod ilyenek miatt. A párom sem biztos, hogy egyből el tud helyezkedni egy olyan helyen, ami havi 300ezret ad, sőt, lehet sokáig nem is kap munkát. De ha látom rajta, hogy kitartó, és keményen dolgozik, és megragad mellékutakat, amikből pénzt tud szerezni, na az már valami. (Természetesen én is hasonlóképp igyekszek tenni.)
Szerintem ne aggódj ezért így előre ha lesz barátnőd bizonyára nem a pénzedért fog szeretni. Ma Magyarországon az is nagy szó, ha az embernek egyáltalán van állása, nem sok nő keres több száz ezret általában 100 körüli összegek a gyakoriak aki ennyit keres az nem fog elvárni Tőled világszinvonalú fizetést. Aki 300 ezret keres az már sajnos lehet annyira elszállva magától, hogy csak hasonszőrű pénzes pasassal áll le de azt meg ne is sajnáld szerintem. Van olyan is mint pl én aki hiába keresne ilyet eget verő összeget sz*rik a pénzre mert a valódi emberi értékeket keresi. Tulajdonképpen jobban örülnék ha a párom kőműves lenne mint akármilyen jól hangzó menedzser mert úgy legalább valamire jó lenne a ház körül :)
Minden attól függ, az a lány akivel majd párkapcsolatba lépsz hogy áll hozzá ehhez a kérdéshez.
ha 2 diplomával és 2 nyelvvizsgával se találsz állást, akkor valamit rosszul csinálsz. Pesten 1-2 nap alatt találsz.
Velem ilyen probléma még nem nagyon fordult elő, viszont ez valószinűleg annak tudható be, hogy régen a nő dolga volt a háztartás vezetése, és a gyerekek nevelése, a férfié pedig az anyagi háttér megteremtése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!