Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác néha fogyaszt hallucinogéneket, az mennyire zavaró?
A hallucinogénekről annyit, hogy nem alakítanak ki függősséget, sőt ideiglenes toleranciát váltanak ki a használat utáni napokban. Nincs bizonyítva, hogy bármiféle testi kárt okoznának és a lelki függősség sem jellemző. Csak pszichés károkat okozhatnak, de ha az embernek van már némi tapasztalata, ettől sem kell nagyon aggódni.
Ellenben utat mutathatnak az önismeret terén, közelebb vihetnek a természethez, spiritualitáshoz. Mit gondoltok?
Néhány p˝csát még az is zavar ha prostinál veszted el a szüzességed, szerintem az ilyenér meg is ölnének az ilyenek.
De viszont sokaknak a rosszfiúk jönnek be- drogos, agyontetovált emberkék..
De áruld már el nekem, hogy ezektől az anyagoktól nincs halál félelmed, nem pánikolsz be?
Nem. Aki bepánikol egy drogtól, az felkészületlenül csinálja. Ez olyasmi, mint amikor valaki helikoptert próbálna vezetni, de fogalma sincs, hogy kell.
Na mindegy, azért kösz a válaszokat, nagyjából erre számítottam. Nem tudlak meggyőzni titeket, de ti se engem.
"Bocs, de minek kellene nekem felhozni bármi észérvet is? Illetve mivel szemben? Annyit írtál, hogy a drogokra még nem bizonyítottak rá semmit, ezért azok nem károsak. Vagyis, de károsak, csak te már tapasztalt drogos vagy, így te már ezeket ki tudod védeni. Ha azt hiszed, hogy az ember valamit, ami káros és addiktív, csupán azért ítél el, mert a tévében hallotta, akkor sem velem van a gond."
Épp ez az, hogy nem káros és főként nem addiktív! Olvass már utána könyörgöm! "vagyis de károsak" Ennyit tudsz mondani, Csakazért is. Pont erről beszélek.
Magyarán van akire veszélyesen hat. Ez pedig csak próba alapján derül ki.
Lerágja emberek arcát.
Miami – Mint arról beszámoltunk, intézkedő rendőröknek kellett leteríteniük a megvadult Rudy Eugene-t, aki feltehetően úgynevezett fürdősó-kábítószer hatása alatt lerágta a 65 éves hajléktalan, Ronald Poppo arcát, közölte kedden több amerikai hírforrás. Poppót válságos állapotban vitték be az intenzívre, de sikerült állapotát stabilizálni. A cikk illusztrációi alkalmasak a nyugalom megzavarására.
Mefedront 1929-ben állítottak elő először, majd 2003-ban fedezték fel ismét, és a serkentőszert az évtized második fele óta az interneten forgalmazzák. A fürdősó-drogok hatására a test hőmérséklete és a vérnyomás erősen megemelkedik, a hatása alatt álló emberek hallucinációra, paranoiára, dühkitörésekre hajlamosak.
A brutális támadás a Miami Herald székházának közvetlen közelében történt, az épület biztonsági kamerájának felvétele most nyilvánosságra került. Itt tekinthető meg a vágatlan videó, a rendőr a 18. percnél érkezik a helyszínre. A jelenet a kép baloldalán, a felüljáró alatt játszódik. A rendőrség keresi azokat az autósokat, akik az autópályán szemtanúi lehettek az incidensnek. A felvételen látszik, hogy számos autó halad el a zombitámadás helyszíne mellett, de senki nem veszi a fáradságot a beavatkozáshoz, vagy akár ahhoz, hogy kihívja a rendőrséget.
.
A támadásról egy arra járó biciklis értesítette a hatóságokat, ám mivel az elkövető nem volt hajlandó eltávolodni az áldozattól és folytatta a férfi arcának a csonkítását, a helyszínre érkező rendőr rálőtt a kannibálra. Csak a hatodik, halálos találat után tudta megfékezni a támadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!