Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek ha a parotok cigizik es alkoholt fogyaszt?
Nekem a pasim cigizik de nagyon ritkán, én nem cigizek meg nem is szeretem de neki elfogadom, mert szeretem:)
Meg csak nagyon néha gyújt rá, és utána rögtön bekap vmi rágót vagy vmit..:)
Hát most egy kicsit többet ivott a kelleténél nem rég most az először láttam így mert húsvét volt amúgy nem szokott inni!!! Meg nem is ajánlom neki...xD
Ki szereti, mégis mindenki él vele:)
Én dohányzom, alkoholt is fogyasztok (napi 1-2 sör haverokkal meló után), hétvégente sokkal több, dohányzás rendszeres, de kit érdekel?:) Barátnőm is van mindig, soha nem maradok nő nélkül, pedig ők sem szeretik:)
Egy kapcsolat alapja, hogy a másikat hibáival együtt szeressük:)
Jah, és nőneműek... Ne tiltsátok a pasitoktól a jót, gyorsan bezárva érezheti magát, és menekülni akar majd:)
23/F
Engem nem zavarna, ha mértékkel tenné. Hál'istennek kezd leszokni a cigiről ( sokkal kevesebbet szív, mint régen ), a piával viszont remélem nem lesz gond...
Nani
Az én barátnőm régen cigizett, és teljesen megérti, hogy ha én cigizek, neki is néha el szokott menni egy-két szál. Inni egyébként együtt szoktunk, és nem azért mert alkoholisták vagyunk, hanem mert élvezzük az életet.
Csatlakozom asszem a 3. válaszolóhoz, az igazi kapcsolatban elfogadjuk egymás hibáit. Lesza.om, ha lepontoztok.
16 éves csaj vagyok a barátom 17 éves... 1 éve vagyunk együtt és ő is meg én is már kb. 3-4 éve dohányzunk... szerintem ez "jó"..nem úgy értem hogy ffuuu dejó hogy mi cigizünk, csak jobb ez mint az elözö barátomnál aki nem fogadta el hogy cigizek...és állandóan vita volt belőle... azt amugy nagyon tudom utálni amikor a barátom elöttem részeg... olyankor olyan más lesz :(
de az még belefér ha becsiccsent... amugy van olyan 7vége amikor 2en iszunk csak de csak 1 üveg bort szóval nem rugunk be töle meg semmi.. de volt 1-2 alkalom amikor nagyon készen voltam elötte.. szégyelltem is magam ( főleg lány létemre )
de hát elkell fogadnunk a másikat a hibáival együtt, ha meg valaki azért szakitana a másikkal mert 7végeken berúg vagy rávan szokva a cigire, akkor az nem is szereti a szerelmét igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!