Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek ha a parotok cigizik es alkoholt fogyaszt?

Figyelt kérdés
Nem ugy hogy megiszik egy pohar sort vagy ilyesmi, hanem akkor amikor kicsit tobbet iszik.
2009. ápr. 20. 14:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Nekem volt olyan barátom, aki ivott is és cigizett is. A cigiről leszokott, bár azt még jobban lehet tolerálni, ha nem gyújt rá a lakásban vagy ilyesmi. Más kérdés, hogy nem kellemes, hogy füst ízű és büdös is. Az ivás más tészta. Mikor megismerkedtünk, tudtam, hogy buliban iszogat, nem is zavart kis vicces volt olyankor. Aztán mikor egyre komolyabban voltunk együtt, kezdtem rosszul lenni tőle, mert MINDEN buli arról szólt neki, hogy jól beivott, ha találkozott egy haverjával beivott, és már attól rosszul voltam, mikor hazajött, ránéztem és látszott a szemén, hogy már megint részeg. A vicces poénos fiú egy bunkó lett, akitől egy lépést nem lehetett buliban tenni, mert úgy nem is tudott uralkodni a féltékenységén, és mikor sikerült elrontania a kedvemet, akkor alig forgó nyelvvel kérdezte, hogy : Be mija bvaaaaj?? (De mi a baj?) És mikor felvetette, hogy szeretne elvenni, akkor rájöttem, hogy nekem innen hanyatt-homlok menekülnöm kell. Azóta nem jönnék össze ilyen pasival, a vőlegényem, nem iszik nem cigizik, neki a sport a szenvedélye, és sokkal vonzóbb is, mint egy cefre szagú, másnapos, "jaaj, sose iszok többet"- figura.

Ja és a legjobb az volt, hogy sose ismerte el a másnaposságát, mindig azt mondta, hogy beteg. Belső láza van. :O

2009. ápr. 20. 15:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kicsapongó fajta, és nekem pont ez tetszik benne. Még a kapcsolatunk elején dohányzott, de nagyjából 1 hónap után leszokott, igen, az én kedvemért. Is.

Alkoholt meg csak néha iszik, de akkor általában én is ott vagyok vele, és ha ő sört iszik, én egy pohár bort. Egyikünk se viszi túlzásba az ilyesmit. Úgyhogy a kérdésre azt válaszolom: nem szerettem, és nem is fogom szeretni.

2009. ápr. 20. 16:20
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerencsére se és sem a párom nem cigizünk, és nem is iszunk!
2009. ápr. 20. 16:38
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
NM 1altalan nm jo es nm ajanlott le kell szoktatni az ien karos es buta dolgokrool:) XD
2009. ápr. 20. 16:56
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Nekem alapelvem, h csak NEM dohányzó lányok jöhetnek számításba, nekem a cigi kizáró tényező. Aékohol csak mértékkel. Én nem dohányzom, nagyon ritkán iszom, akkor se sokat.
2009. ápr. 20. 17:01
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
IGEN
2009. ápr. 20. 18:50
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

14:58-as vagyok...

Elmondaná valamelyik gyengeelméjű, hogy miért lettem lepontozva??? Tudnám értékelni, ha valaki kritizálná inkább az irományom, mintsem lepontozná... Amúgy észrevettem, hogy aki nem olyat ír, hogy fúj cigi, fúj ital, az le lett pontozva... Nem lehet mindenki olyan szentköcsög, mint Ti vagytok...Engem lepontozhattok, lesz@rom, meg azt is, hogy ti a tudatlan fejetekkel magatokba véstétek, hogy ez rossz, ez sz@r. Majd ha rákapsz az ízére, nem is lesz már olyan rossz dolog!

Jah, mégvalami lehet az olyanok szövegében, akik jó tanulók voltak, és a péntek-szombat estéket otthon töltik... Lehet, hogy ti az eszetekkel többet fogtok keresni, mint én a két kezemmel, mert ti a könyveket választottátok a buli helyett...:S Nem akarok sikeres lenni, de míg Ti a matekkönyvet bújtok, én elszívok 1 zöldet, és hatalmasat pörgök 2 ribi mellett... Aztán kinek lesz tartalmasabb élete, mire kiprüttyenünk?:D

Ennyi, kösz ha valaki végigolvasta:D

2009. ápr. 20. 20:03
 18/23 anonim ***** válasza:
nálam szakító indok...
2010. jún. 20. 19:12
 19/23 anonim ***** válasza:

nekem volt, hogy a cigi miatt nem jött össze sráccal...

meg olyan is történt, hogy mentem az utcán, cigiztem, és "hú, nem vagy semmi...kár, hogy cigizel!"

a volt barátom nem cigizett, de mikor vele voltam, én sem, és előtte sem gyújtottam rá pár órával:)

viszont én nem iszok, mert nem birok semmilyen elkoholt, ő viszont volt, h berugott, de úgy is édes volt:)

L/17

2010. júl. 14. 11:58
 20/23 anonim ***** válasza:
*alkoholt
2010. júl. 14. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!