Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás most?
Nem tudom miért, de a barátom allergiás rá, ha netezek. Talán féltékeny,és fél hogy fiúkkal beszélgetek, pedig egy fiú barátom sincs, és mondtam neki, hogy nem is fogok.
Mégis mikor fent lát facebookon mindig kérdi, hogy kivel beszélek épp, vagy ha nem tudok válaszolni azonnal arra amit írt, már rögtön mondja, hogy mennyire el vagyok foglalva, vajon mit csinálok.
Meg tett egy megjegyzést, mikor délután felnéztem, hogy biztos egész nap itt lógtam. Közben ő sokkal többet netezik, amikor csak tud játszik.
Nagyon mérges lettem erre,hogy ennyit kötözködik miatta és szemrehányóan beszél, hogy idegesen csúnyán visszaírtam neki, mikor megint kérdezte, hogy miért nem írok azonnal vissza(1 percen belül)
Tényleg csúnya volt, én nem gyakran beszélek úgy.És szerintem kis mosolyszünet lett, de én lennék a hibás miatta?:/
De annyiszor letárgyaltuk ezt a dolgot, hogy megszámolni sem tudnám.
Nagyon sokat beszéltünk róla, mondtam neki nyugodjon meg, mert nem beszélgetek fiúkkal ott, sőt, a jelszavam is leadom, hogy megnézze, csak bízzon bennem.Erre fel folyton ezt követi el, kihozott a sodromból most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!