Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Van egy pasim, aki eléggé féltékeny típus. Van egy fiú haverom, akivel csak beszélni szoktam facebookon, nem álompasi, egy egyszerű srác. Viszont vannak olyan dolgok amit nagyon jól meg tudunk beszélni, hisz vannak olyanok amiket nem tudok megbeszélni a barátommal, mert a veszekedések után jól jön egy kis megnyugtatás, hogy nincs semmi baj és szeret engem. Ezt teszi a haverom. De ez a barátomnak nem tetszik és úgy gondolja, hogy flörtölök vele és, hogy őt szeretem. Természetesen ez nem igaz, mert egy éve szeretem a barátomat és nem is hagynám el. Megszakítsam teljes mértékben a kapcsolatot azzal a fiú haverral, vagy mit csináljak?2013. aug. 22. 20:19
1/7 anonim válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot ha nem akarsz szétmenni a barátoddal.
2/7 anonim válasza:
Mivel nincs fiú-lány barátság, szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ő rólad ábrándozik naphosszat. Igaza van a pasidnak.
3/7 anonim válasza:
Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot átmenetileg. És ha esetleg szakítassz a barátoddal, utána megint beszéljetek ;)
4/7 anonim válasza:
ne hagyd hogy megszabja kikkel barátkozz! attól mert együtt vagytok, van egy kis saját életed, amihez nem minden téren van köze! gondolj bele, ha szakítasz a pasiddal (bár ne legyen ilyen) de akkor a miatta elhagyott barátokkal sem lehetsz már olyan jóban, hisz bennük lesz a tüske hogy egy pasi miatt. egy párkapcsolat nem arról szól, hogy akkor most CSAK vele, mert meg kell hagyni a másiknak egy bizonyos teret, amire mindenkinek szüksége van!
5/7 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás és nehogy megszakítsd a kapcsolatot a haveroddal. Drága barátodnak kéne önbizalmat szereznie és nem féltékenykedni. Meg talán megpróbálhatna bízni is benned..
Ti meg még biztassátok arra, hogy szakítsa meg a haverjával a kapcsolatot. Istenem.
Amit tehetsz, hogy őszintén beszélgetsz a barátoddal. Megkérdezed, hogy bízik-e benned? Ha igen, akkor miért féltékenykedik?? Mert a kettő üti egymást.
6/7 viktor123456 válasza:
Lapátold a pasid. Ennyit is ér.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az a baj, hogy valamikor az egyikkel értek egyet, de valamikor a másikkal. Tehát, hogy megszakítsam vagy ne. De tényleg köszönöm :)
2013. aug. 24. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!