Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is én vagyok a hibás?
A párom olyan dolgot tett 2 hete, amiért mások simán kidobnák, nagyon kiborító dolog, nem szeretném részletezni. Megbeszéltük, hogy kap egy utolsó esélyt.
Jöttek az ígéretek, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat, stb.
A héten nagyon feszült voltam, sokat veszekedtem vele.
Aztán ez történt tegnap:
délelőtt veszekedtünk facebookon, abba maradtunk, hogy este hív, hogy holnap találkozunk-e. Este 11-kor írtam neki smst, hogy mivel nem hívott, gondolom nem találkozunk holnap. Erre még volt pofája bunkó választ visszaírni.
Felhívtam, semmi bocsánatkérés. MEGÍGÉRTE, hogy hív. Megint nem látta be, hogy ő volt a hibás, megint engem hibáztatott, hogy jaj neki már nincs is kedve találkozni, meg HOGY EZT HAMARABB KELLETT VOLNA MEGBESZÉLNI!! Bsszus, ha nem felejti el, már rég megbeszéltük volna!!
Nagy nehezen bocsánatot kért, hogy elfelejtette, de ugyanúgy engem hibáztatott!
3. hete ezt játssza, hogy valami veszekedésre fogva szombaton nem találkozunk és az "apájánál van", és majd vasárnap nagy kegyesen átjön.. Kössz, mint valami adomány?!?!
Na ezek után ti mit tennétek? Azok után, amit tett szerintem megszólalnia nem kéne, nemhogy megint lemondani a talit és engem hibáztatni!
Mindent a veszekedésre fog, de egyszerűen képtelen felfogni, hogy azt a dolgot nem lehet feldolgozni 2 hét alatt, persze, hogy az jár az agyamban.
És szerintem ő tehet arról, hogy nem tudok rajta gyorsabban túl lépni.
Nála a teperés az, hogy kedves meg bókolgat... Köszi szépen, de nagy dolog.
Na ez egy másik történet. Én is mondtam neki, hogyha teper, látom, hogy tényleg engem akar és nem tesz többé olyat, akkor majd leszek én is kedves-aranyos barátnő.
Erre azt mondja mindig, hogy neki úgy nem megy, ha nem kap érte semmit.
Mindenképp a szakítást javaslom. Ennek így semmi értelme, egyik őtök se akar engedni, mindketten makacsan álltok az igazatok mellett. Mellesleg én ilyen bunkó pasival alapjáraton nem jöttem volna össze.
Én azt javaslom ebben a helyzetben, hogy zárd ki a szívedet, és hallgass az eszedre.
Megmondtam neki, hogy 3 hete van (már csak 2..), és ha nem látok semmit, akkor tényleg vége.
Állítólag felfogta, hogy mit tett és meg akar változni (régen nem ilyen volt amúgy), és tényleg érti, hogy ki fogom dobni.
De akkor szerintem nem tenne ilyet.
Csak tudod az elején nem ilyen volt. Verseket írt, tipikus romantikus pasi volt..
Aztán egyre többet veszekedtünk, és szerintem volt rá okom rendesen.
Volt olyan, hogy telefonon veszekedtünk, aztán kikapcsolta és sehogy sem lehetett elérni.
Szerintetek nekem kéne engedni? Mert szerinte igen.
Nekem is kedvesnek-aranyosnak lenni, szeretgetni, visszaadni azt, amit ő ad (a bunkóságot is vissza kéne adnom szerintem), de nem érti, hogy egy olyan tett után ez egyszerűen lehetetlen, amíg nem látok változást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!