Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány lehet hibás?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki már egy ideje kapcsolatban van a barátnőjével... de aztán megismert egy új lányt, aki abszolút nem közeledett felé, mert tudta, hogy a fiúnak van valakije, tehát flörtölések, meg hasonlók kizárva, de viszont a lánynak is nagyon tetszett a fiú, de inkább elfojtotta magában, senkinek nem beszélt róla, mert tiszteletben tartotta, hogy párkapcsolatban él. Ezután a fiú udvarolgatott a lánynak, próbált közeledni felé, de a lány még mindig tartotta magát. Nem sokkal később a fiú szerelmet vallott neki, és elhagyta a lányért az akkor aktuális barátnőjét. Viszont rosszindulatú "elcsábításnak" semmi jele.

A lánynak ilyenkor szemétség lenne közeledni a fiú felé, annak tudatában, hogy már szingli, és konkrétan ő miatta szakított a barátnőjével, mert a fiú bevallotta neki? Mit gondoltok?

2013. jún. 22. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a srác egyéni döntése volt, a lány nem befolyásolta semmiben. Szerintem semmi akadálya a párkapcsolatnak.
2013. jún. 22. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így korrekt. Szakított vele, semmit sem akar már a csajszitól, ezt tettel is bizonyította feléd, amivel kockáztatja, hogy két szék közül a székre esik. Szerintem ezzel így semmi probléma nincsen.

Ha a lány nem közeledne felé, amikor gyakorlatilag zöld utat csinált neki a csávó, akkor az a lány az egy idióta.

Korrekt volt a csávó, az meg, hogy a többiek, az előző csaja mit gondol, mi a fszt érdekel? Nehogy már mások határozzák meg két ember kapcsolatát.

Hajrá.

2013. jún. 22. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
El se kell olvasni. Mindig a nők a hibása:) Akinek nem inge, ne vegye magára.
 4/9 anonim ***** válasza:
két szék közül a földre esik*
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, az a bizonyos "lány" én vagyok.

ez tegnap történt, azt mondtam a srácnak, mikor elmesélte, hogy szakított vele, hogy majd beszélünk, hirtelen nem tudtam hozzá mit szólni.. eléggé ledöbbentem, lelkiismeret furdalásom volt, hogy tönkretettem egy kapcsolatot, viszont nem is csináltam semmit. Nagyon vonzódok hozzá, testileg, érzelmileg, csak nem akarom, hogy egy lotyónak nézzenek ez miatt, aki elmarja a más lány pasiját.

2013. jún. 22. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak ő lehet:D
2013. jún. 22. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok, ha megtette ezt, hogy neked udvarolgatott még volt csaja, és csak akkor hagyta ott, mikor tudta, hogy te biztos ott leszel...szóval mi a garancia, hogy ezt veled nem teszi meg, mert ha egyszer megetette megfogja megint,de ahogy érzed.
2013. jún. 22. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
mikor ő udvarolgatott, akkor nem volt egyáltalán biztos, hogy én ott leszek, mert mondtam, hogy nem közeledtem felé, távolságtartó voltam vele. Másnapra már otthagyta a barátnőjét.
2013. jún. 22. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
ahogy érzed, most nehogy már mi mondjuk meg...
2013. jún. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!