Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam szerintetek? Nem kellett volna ilyen gyorsan haladnom, vagy nem én vagyok a hibás?
Barátnőmmel 5 napja járunk. 18 éves és szűz. Én 19 vagyok és már nem szűz. Szeretjük egymást. Ha együtt vagyunk, mindig sokat smárolunk, ölelkezünk, és már engedi hogy fogjam a melleit, fenekét és csókolgassam a nyakát. Viszont én már nagyon kívánom őt, és legutóbb egy ilyen randi után beültünk a kocsi hátsó ülésére és próbáltam valamit elérni nála, de finoman leállított, hogy ő még nincs kész erre. Látszott hogy nagyon bántja a dolog és azt hitte hogy ezután szóba se fogok állni vele.
Persze én mondtam, hogy semmi baj.
Na és azután egy nappal beszélgettünk facebookon és burkoltan céloztam rá, hogy legalább szopjon le... Mondta, hogy ő tiszteletben tartja h vannak alapvető szükségleteim, de még várjunk ezzel, hisz 5 napja járunk, meg ő még nem szopott le senkit. Ezután megint azt hitte, hogy szóba se fogok állni vele, de megnyugtattam és mondtam hogy felejtse el az egészet.
Nem szeretném, ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk, de már nagyon vágyom rá és fogalmam sincs, hogy ő mikor állna készen.
"burkoltan céloztam rá, hogy legalább szopjon le" ezen olyan jót röhögtem, komolyan olyan vagy mint egy követelőző 8 éves xD
Egyébként eléggé elb@sztad, de nem csináltál semmi megbocsáthatatlant és ha tényleg tiszteled, szereted őt, akkor ezentúl nem sürgeted.
Édes drága fiacskám... mire való a kezed??
Elcseszted igen... Egy lánynak ez lelkiekben sz*r, mert ezzel csak azt érezteted vele, hogy neked nem Ő kell, csak a lába közötti lyuk! Minél jobban erőlteted, annál tovább fog tartani, hogy feloldódjon és merjen nyitni feléd ilyen téren, mert kitudja mikorra alakul ki benne, hogy bízhat benned annyira, hogy lefeküdjön veled. Állítsál már magadon és érd el, hogy bízzon benned, ne pedig kemény 5 nap után a szexuális témákkal bombázd!!
"Na és azután egy nappal beszélgettünk facebookon és burkoltan céloztam rá, hogy legalább szopjon le... Mondta, hogy ő tiszteletben tartja h vannak alapvető szükségleteim, de még várjunk ezzel, hisz 5 napja járunk, meg ő még nem szopott le senkit."
Neked fogalmad sincs mi az a szerelem. Ezzel mindent elmondtam.
Ha 5 nap után leszopott volna akkor ribancnak néznék sokan. Sajnos ezt a buta felfogást belénevelik a lányokba, irigységből. Ugyanis ha megtette volna akkor sokan irigyelnének téged hogy hogy kifogtál egy ilyen csajt így inkább megszólják mert savanyú a szőlő.
A csajt rá kell szedned. Addig kell játszani vele amíg engedékeny lesz és rá tudod venni dolgokra, de csak apránként. Kérd meg először hogy csókolgassa a nyakadat mellkasodat, és hogy nyúljon a nadrágodba, és közben mosolyogva figyeld az arcát.
Nem lehet egyből csak úgy rávenni mindenre!
Amúgy meg ennyi idő után nincs még bizalom. Többet kéne beszélgetned vele, főleg mélyebb személyiségi érzelmi témákról és nem az időjárásról.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!