Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elrontottam szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam szerintetek? Nem kellett volna ilyen gyorsan haladnom, vagy nem én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 5 napja járunk. 18 éves és szűz. Én 19 vagyok és már nem szűz. Szeretjük egymást. Ha együtt vagyunk, mindig sokat smárolunk, ölelkezünk, és már engedi hogy fogjam a melleit, fenekét és csókolgassam a nyakát. Viszont én már nagyon kívánom őt, és legutóbb egy ilyen randi után beültünk a kocsi hátsó ülésére és próbáltam valamit elérni nála, de finoman leállított, hogy ő még nincs kész erre. Látszott hogy nagyon bántja a dolog és azt hitte hogy ezután szóba se fogok állni vele.

Persze én mondtam, hogy semmi baj.

Na és azután egy nappal beszélgettünk facebookon és burkoltan céloztam rá, hogy legalább szopjon le... Mondta, hogy ő tiszteletben tartja h vannak alapvető szükségleteim, de még várjunk ezzel, hisz 5 napja járunk, meg ő még nem szopott le senkit. Ezután megint azt hitte, hogy szóba se fogok állni vele, de megnyugtattam és mondtam hogy felejtse el az egészet.

Nem szeretném, ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk, de már nagyon vágyom rá és fogalmam sincs, hogy ő mikor állna készen.

2013. jún. 18. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%
Ha kevés az önbizalma akkor ha gondolja kérjen véleményt magáról kép alapján. Mutasson egy sima képet és kaphat megerősítést. Mondjuk az én vagy más szájából hitelesebb mint a tiedből mert te elfogult vagy.
2013. jún. 18. 11:13
 12/12 anonim válasza:
100%

'legalább szopjon le' kidőltem:DDD

szerintem ti még fél év múlva sem fogtok szexelni, ha még egyáltalán együtt lesztek.

2013. jún. 19. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!